Jane Fonda ezt a dolgot bánta meg legjobban az életében

2023. február 21.
A színésznő azt mondta, kevés dolgot sajnál az életében, de azt nagyon, hogy úgy érzi, nem volt elég jó anyja a gyerekeinek.
Jane Fonda ezt a dolgot bánta meg legjobban az életében

Jane Fonda nemrég a CNN-nek adott interjút. A színésznőt arról kérdezték, hogy nem sokkal azután, hogy a rák egyik formájával, non-Hodgkin-limfómával diagnosztizálták, kijelentette, hogy nem fél a haláltól. „Amitől nagyon félek, az az, hogy sok mindent megbánok, mire az életem végére érek, és nem lesz időm semmit tenni ellene. És ez az egyik oka annak, hogy megpróbálom, igyekszem mindent megtenni, mielőtt végleg elmegyek” – vallotta be a színésznő.

A Who’s Talking to Chris Wallace műsorvezetője ezután azt kérdezte Fondától, hogy sok dolgot megbánt-e az életében, mire a színésznő azt válaszolta, hogy azt bánta meg legjobban az életében, hogy nem tudta, hogyan lehet jobb anyja a gyerekeinek, amikor még kicsik voltak.  „Nem az a fajta anya voltam, aki lenni szerettem volna a gyerekeimnek. Remek, nagyszerű gyerekeim vannak, tehetségesek, okosak, és egyszerűen nem tudtam, hogyan csináljam” – fogalmazott a színésznő.

A sztár elmondta, hogy szervezete, a Georgia Campaign for Adolescent Pregnancy Prevention (egy terhességmegelőzéssel foglalkozó szervezet) segített neki abban, hogy felismerje, hogyan kell jó szülőnek lenni: „Most már tudom, milyennek kell lenni, de akkor még nem tudtam. Szóval most próbálom ezt csinálni.”

Jane Fondának három gyermeke van: Vanessa Vadim, Troy O’Donovan Garity és Mary Luana Williamsszel, akit volt férjével, Tom Haydennel fogadtak örökbe.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images