Bruce Willis és felesége megújították a házassági fogadalmukat, míg Bruce még emlékszik rá

2023. március 23.
Egy romantikus szertartáson mondták ki egymásnak ismét a boldogító igent.
Bruce Willis és felesége megújították a házassági fogadalmukat, míg Bruce még emlékszik rá

Bruce Willis és felesége, Emma Heming Willis a 10. házassági évfordulójukon megújították az egymásnak tett hitvesi esküjüket. A Die Hard sztárjának felesége egy Instagram-bejegyzésben osztotta meg a videót a ceremóniáról, amelyen barátaik és a családtagjaik körében erősítették meg a házassági fogadalmukat.

„A 10. házassági évfordulónkon úgy döntöttünk, hogy megújítjuk fogadalmunkat ugyanott, ahol 2009-ben kimondtuk az igent” – írta a videó mellé. „Nagyon örülök, hogy megcsináltuk. Ragadj meg minden lehetőséget, hogy együtt lehess és ünnepelj a családoddal és a barátaiddal. Ezek a pillanatok és gyönyörű emlékek azok, amelyeket egy életen át meg lehet őrizni. És ezeket az emlékeket biztonságban és életben tarthatjuk azok számára, akik esetleg nem képesek erre”

Bruce Willis családja idén februárban jelentette be, hogy afáziája előrehaladott állapotban van, betegsége frontotemporális demenciává fejlődött. A színész többek között kommunikációs nehézségekkel is küzd, de megkönnyebbülés volt a család számára, hogy végre pontos diagnózist kaptak.

Forrás: Independent, Fotó: Getty Images