Ennek a 3 csillagjegynek véget ér a távkapcsolata még 2023 márciusában az asztrológus szerint

2023. március 29.
Nem könnyű két különböző, egymástól távoli helyen élni, és megőrizni a párkapcsolatot. Akinek volt már távkapcsolata, tisztában van a buktatókkal. Az asztrológus most 3 csillagjegy számára azt jósolja, hogy még 2023 márciusában szakításra kerül a sor párjával, ha távkapcsolatban élnek.
Ennek a 3 csillagjegynek véget ér a távkapcsolata még 2023 márciusában az asztrológus szerint
  • Az Uránusz miatt érzékenyebbek lehetünk március utolsó hetében, ami a távkapcsolatban élők számára nem sok jót ígér.
  • Három olyan csillagjegy van, akinek az asztrológus szerint a csillagállások szakítást hoznak még húsvét előtt.
  • Bár egy szakítás mindig fájdalmas, a csillagjegyek hamar megértik, hogy egy olyan kapcsolatnak nem lehet jövője, ahol a párnak nincs esélye valóban együtt lenni.

A türelem fontos erény, ám ha egy olyan távkapcsolatban élünk, aminél nincs egy dátum, amikor tudjuk, végre fizikailag is egymás életének részei lehetünk, az inkább érzelmi önvédelem. 

Az asztrológus szerint három olyan csillagjegy van, melynek távkapcsolata végét jelenthetik a bolygóállások még 2023 márciusában.

Ha távkapcsolatban él, a Rák szakíthat még 2023 márciusában

Szomorú lehet a felismerés, de a szívük mélyén tudják a Rákok is, hogy ha a távkapcsolat nem indult nagy lánggal egyébként sem, és a hevességéből csak veszített azóta, annak nem lehet jó vége. Arra lehetnek figyelmesek, mivel a szerelmük fizikailag nincs velük, minden problémát távirányítással tudnak csak kezelni. Ez túl nagy teret hagy a gyanakvásnak és a bizalomhiánynak. 

2023 márciusának végén egyszerűen azt érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy véget akarnak vetni ennek az érzésnek. Az Uránusz arra késztetheti a Rákokat, hogy vágják el az őket gúzsba kötő kötelékeket. 

Bár eleinte különlegesnek tűnt ez a távkapcsolat, most ráébrednek, hogy ez nem is valódi kapcsolat. Ez csupán az ígérete egy lehetséges jövőnek, ami egyre inkább biztos, hogy sosem válik valóra. 

Ha távkapcsolatban él, a Szűz szakíthat még 2023 márciusában

Nagy erőre van szüksége a Szüzeknek ahhoz, hogy véget vessenek a távkapcsolatuknak. Már hosszú ideje azt érzik a csillagjegy szülöttei, hogy valami hiányzik. Most végre arra is ráébrednek, mi az: a másik fizikai jelenléte. 

A Szűzek rájönnek, hogy nem azt kapták ettől a távkapcsolattól, amire szükségük van

A Szüzek rájönnek, hogy nem azt kapták ettől a távkapcsolattól, amire szükségük van

2023 márciusának végén döntéshez érkeznek a Szüzek. Tudatosul bennük, hogy ezerszer annyi türelem vagy empátia sem elég ahhoz, hogy bármi változzon. Nem azt kapják ettől a távkapcsolattól, amire szükségük van. Megpróbálták, mindent beleadtak, és mivel a szakítás nehéz, szükség lesz minden józan ítélőképességükre és magabiztosságukra, hogy el tudják engedni a távkapcsolatot.

Ha távkapcsolatban él, a Mérleg szakíthat még 2023 márciusában

Amit a legjobban szerettek a távkapcsolatban, hogy nincsenek mindig egymás közelében, és ez egyfajta udvarias közeget teremt a kapcsolatban, végül a kapcsolat végét jelenti. Nem tudják tovább azt tettetni a Mérlegek, hogy elég számukra egy olyan kapcsolat, ahol telefonon és videóhíváson tudnak csak együtt lenni. Lassan, de biztosan elveszítette a varázsát mindaz az udvariasság, ami meghatározó tulajdonsága a távkapcsolatoknak. Nem csak arra jönnek rá a Mérlegek, hogy ez a kapcsolat véget ér, hanem arra is, hogy véget kell, hogy érjen.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash