7 meglepő jel, hogy a pasid valószínűleg megcsal téged

2023. március 30.
Ha az alábbi árulkodó jelek körül többet is tapasztalsz egy ideje, akkor bizony megvan rá az esély, hogy pasid félrelépett… Ne hagyd magad megvezetni, érdemes minél előbb tisztázni a dolgot!
7 meglepő jel, hogy a pasid valószínűleg megcsal téged

Ha furcsa hirdetésekkel találod magad szemben netezés közben

Ha a pasiddal együtt is élsz, akkor nagy valószínűséggel ugyanazt a wifit is használjátok, ami pedig azt jelenti, hogy netezés közben az IP címetek azonos lesz. Biztosan észrevetted már, hogy a weboldalakon, Facebookon vagy Instagramon megjelenő hirdetéseket nagyban befolyásolja, hogy korábban milyen oldalakra látogattál. Például, ha egyik nap fürdőruhákat nézegettél, akkor nagy a valószínűsége, hogy a Facebookod tele lesz fürdőruhás hirdetésekkel. Na már most, ha Faceookodat hirtelen társkereső vagy szexi fehérnemű hirdetések lepik el, úgy, hogy te semmi ilyesmire nem kerestél rá korábban… Akkor kezdhetsz gyanakodni. Ha nem te voltál, akkor az a valaki lehetett, akivel nem csak az életedet, hanem a wifidet is megosztod.

Ha sokáig nem lehet elérni

15 évvel ezelőtt talán még hihető volt, ha egy srác azt mondta, hogy azért tűnt el órák hosszára, mert nem nézett a telefonjára és nem vette észre, hogy kerested… 2023-ban viszont, mikor mindenki, de tényleg mindenki megállás nélkül a telefonján lóg, már kevésbé állja meg a helyét ez a kifogás. Ha pasid órákra eltűnik úgy, hogy hiába keresed, nem reagál, kezdj el gyanakodni…

Ha mobilozás közben folyton mosolyog

Persze lehet, hogy csak egy mókás mém fakasztotta mosolyra, de ha nem egyszeri alkalomról van szó, hanem arra leszel figyelmes, hogy a pasid arcán rendszeresen ott csücsül egy bárgyú mosoly miközben olvas valamit vagy nagy erőkkel üzenetet pötyög, az megint csak intő jel lehet.

Ha egyik napról a másikra jelszóval kezdi védeni a mobilját

Ha korábban nem volt védve a telefonja, de hirtelen lejelszavazta, esetleg korábban is volt rajta jelszó, de azt most valamiért megváltoztatta, az is gyanús lehet. Vajon miért nem akarja, hogy hozzáférj a mobiljához?

Ha már nem az ágyatok melletti éjjeliszekrényen tölti a mobilját

Ha eddig mindketten az ágy mellett dugtátok töltőre a mobilotokat, de a pasid hirtelen változtat ezen a szokásán, az egy újabb intő jel lehet. Vajon azért hagyja kint éjszakára a konyhában, hogy ne vedd észre, ha valaki üzenetekkel bombázza?

Ha a fürdőszoba lesz az új kedvenc helye

Minden alkalommal amikor hazaérsz, a pasid épp zuhanyozik, vagy fogat mos? Ennyire nagy forróság van a lakásban, hogy folyton le kell magát hűtenie – vagy esetleg valami mástól izzadt le?

Ha hirtelen megváltozik az időbeosztása

Gyanúra adhat okot, ha pasid hirtelen minden szabadidejét az edzőteremben kezdi tölteni, vagy este 9-kor jut eszébe leugrani gyúrni egyet…

Fotó: Getty Images