Kamillának tilos ezt a ruhadarabot viselnie, mióta királyné lett

2023. április 08.
Van egy ruhadarab, amelyet a jelek szerint Kamilla egy ideje már nem visel nyilvánosan. Mióta királyné lett, sokkal jobban oda kell figyelnie a megjelenésére.
Kamillának tilos ezt a ruhadarabot viselnie mióta királyné lett

Amióta a királyné lett, Kamilla nem mutatkozik nyilvánosan farmernadrágban – holott II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt rendszeresen lehetett látni ebben a ruhadarabban. Sőt, arról is többször is beszélt, hogy mennyire szereti a laza viseletet.

2020-ban a BBC Radio 5 Live egyik interjújában Kamilla elmesélte, hogy a Covid miatti lezárások alatt általában farmerben töltötte a mindennapokat: „Nagyon, nagyon boldog voltam a farmeremben. Nagyon nehéz lesz újra kibújni belőle. Az ember könnyen hozzá tud szokni ehhez az életmódhoz.” Kamilla korábban a kevésbé hivatalos királyi eseményeken is szívesen jelent meg farmerben. A királyné kifejezetten az egyenes szárú, közepes derekú, kék színű farmernadrágokat részesítette előnyben.

Ám mióta Erzsébet halálával királynéi státuszba került, Kamilla nem mutatkozott nyilvánosan farmernadrágban. Valószínűleg a királyi etikett nem engedi meg neki ezt a lazaságot.

Forrás: Woman and Home, Fotó: Getty Images