Elképesztően jó pasi lett Bon Jovi fia – Mit lehet tudni róla?

2023. április 12.
A 20 éves Jake Bongiovira két éve kezdett el igazán figyelni a világ, mikor összejött Millie Bobby Brownnal, a Stranger Things színésznőjével.
Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown

Pár napja Instagramon robbant a hír, hogy a 19 éves Millie Bobby Brownt eljegyezte Jon Bon Jovi 20 éves fia, Jake Bongiovi. A legújabb Z-generációs sztárpár női tagja gyerekszínészként kezdte karrierjét, amit az egész világ követett, ám újdonsült vőlegényéről kapcsolatuk felvállalásáig nem sokat lehetett tudni.

 

Jake Bongiovi az énekes Jon Bon Jovi és felesége, Dorothea Hurley harmadik gyermeke. Egy nővére, egy bátyja és egy öccse van, jelenleg pedig a Syracuse Egyetem hallgatója New Yorkban. Gyermekkora óta szenvedélye az amerikai foci, az egyetemi csapatnak is tagja. A sporton kívül a politika is érdekli, apjához hasonlóan ő maga is a Demokrata Párt támogatója. A páros Instagramon kezdett beszélgetni egymással, lassan induló barátságukból később párkapcsolat lett. A színésznő tavaly már Jake-kel ment el a Stranger Things legutóbbi évadának premierjére, pár nappal ezelőtt pedig bejelentették az eljegyzésüket

Forrás: standard.co.uk, Fotó: Getty Images, Instagram