Ashton Kutcher először beszélt Demi Moore vetéléséről

2023. február 02.
A színész még mindig nehezen beszél a válásukról, amit egyenesen kudarcnak nevezett, az azt övező pletykákat pedig megalázónak és kínosnak érezte.

Ashton Kutcher nemrég interjút adott az Esquire magazinnak, amelyben beszélt a Demi Moore-ral kötött házasságáról, volt felesége vetéléséről, valamint a 2013-as válásukról.

Ashton Kutcher először beszélt Demi Moore vetéléséről

Ashton Kutcher és Demi Moore 2013-ban váltak el.

A színész utólag visszagondolva már úgy érzi, „seggfej”  volt 2003-ban, abban az évben, amikor találkozott Moore-ral. Ő akkor 25 éves volt és élvezte a hírnév előnyeit, míg a színésznő már 40 éves édesanya volt, aki a Bruce Willisszel való házasságával a háta mögött érkezett a kapcsolatukba.

Demi Moore 2019-es memoárjában beszélt arról először, hogy a házasságuk előtt terhes volt, de végül elvetélt. „Ashton minden tőle telhetőt megtett, hogy kapcsolódni tudjon hozzám a bánatomban. Megpróbált mellettem lenni a vetélés alatt, de nem igazán tudta megérteni, mit érzek – írta akkor Moore. – Először is, nem ő hordta ki ezt a babát. Másodszor pedig huszonéves volt akkor: egyáltalán nem késett el az apasággal.”

Ashton Kutcher most szomorúan emlékezett vissza volt feleségének vetélésére. „Egy gyerek elvesztése, akiről azt hiszed, hogy megszületik, és közel vagy ahhoz, hogy azt gondold, hogy gyereked lesz, nagyon-nagyon fájdalmas. Mindenki másképp kezeli ezt” – fogalmazott a színész, aki nem részletezte, hogyan küzdött meg a gyásszal.

„Nem vettem volna feleségül egy olyan nőt, akinek három gyereke van, ha nem szeretem a gyerekeket” – mondta Kutcher, és hozzátette, hogy valamilyen okból kifolyólag ezt meg kellett tapasztalnia. A két pasi – meg egy kicsi és a Csak szexre kellesz sztárja úgy érezte, hogy 26 évesen túl nagy felelősség nehezedett a vállára ebben a házasságban.

„Huszonhat éves voltam, és felelősséget kellett vállalnom egy nyolc-, egy tíz- és egy tizenkét éves gyerekért” – mondta Kutcher korábbi mostohalányaira, Tallulah, Scout és Rumer Willisre utalva, akikkel azóta is jó kapcsolatot ápol.

A 2011-es válás viszont nagyon megtörte a színészt, még mindig nehezen beszél róla. „Semmitől sem érzed nagyobb vesztesnek magad, mint a válás. A válást egy óriási nagy kudarc. Elbuktál a házasságban” – fogalmazott Kutcher, aki úgy érzi, hogy a szakításukról keringő pletykák megalázóak és kínosak voltak, még akkor is, ha egy részük igaz volt, állítólag ugyanis Kutcher hűtlensége vezetett a szakításhoz.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images