Szinte rá sem lehet ismerni Angelina Jolie fiára, annyira megváltozott

2023. április 27.
A színésznő és ritkán látott fia, Maddox egy nagyon fontos eseményen vettek részt a minap.
Szinte rá sem lehet ismerni Angelina Jolie fiára, annyira megSzinte rá sem lehet ismerni Angelina Jolie fiára, annyira megváltozottváltozott

Angelina Jolie és fia, Maddox szerdán egy igazán különleges vacsorára voltak hivatalosak: Joe Biden amerikai elnökkel és Jun Szogjol dél-koreai elnökkel az Egyesült Államok és Dél-Korea szövetségének 70. évfordulóját ünnepelték Washingtonban.

Szinte rá sem lehet ismerni Angelina Jolie fiára, annyira megváltozott

Angelina Jolie és Maddox Washingtonban

A 47 éves színésznőt 21 éves fia kísérte el, ugyanis a család számára nagyon fontosak az ázsiai-amerikai kapcsolatok. Maddox a szöuli Yonsei Egyetemen tanult, és maga Angelina is sokat látogatta az országot az elmúlt két évtizedben, hogy menekültügyi és humanitárius munkát végezzen az ENSZ Menekültügyi Főbizottságával együttműködésben.

Noha a sztár ezután is folytatja a munkáját emberi jogi aktivistaként, tavaly év végén lemondott az ENSZ különleges megbízotti tisztségéről, hogy még több energiát fordíthasson a konfliktusok által leginkább érintett csoportok támogatására. Jolie most olyan szervezetekkel dolgozott együtt, akik helyben tudnak akcióba lépni, mint például a kambodzsai MJP Alapítvány, amelyet még ő maga alapított 2003-ban. Egy, a színésznőhöz közel álló forrás szerint Angelina azért döntött így, mert bízik benne, hogy sokkal hatékonyabb munkát tud végezni, ha közvetlenül az emberekkel foglalkozik.

Maddoxot egyébként ritkán lehet látni, a rivaldafénytől távol éli az életét. A színésznő és Brad Pitt fia augusztusban lesz 22 éves, és már kész férfi lett belőle.

Forrás: People, Fotó: Getty Images