Álnéven tör be a művészvilágba Angelina Jolie és Brad Pitt fia

2023. január 18.
A hírek szerint Pax Thien Jolie-Pitt képzőművészeti karrierbe kezdett, alkotóként azonban már nem híres szülei nevét viseli. Elmondjuk, miért választhatott álnevet Brad Pitt és Angelina Jolie gyereke.

Úgy látszik, Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax Thien Jolie-Pitt nem szeretne egy újabb nepobébi lenni! A 19 éves fiú képzőművészeti karrierbe vágott, azonban nem saját nevén, hanem álnéven alkot. Ezt sem verte volna nagy dobra, a bulvárlapok azonban rájöttek, hogy ő áll az Embtto név mögött – így úgy fest, mégsem tud szabadulni a családi örökségtől.

Egyelőre még nem sokat tudni a művészetéről, de állítólag digitálisan és vegyes technikákkal is dolgozik, és főleg absztrakt képeket alkot. A hírek szerint azonban nem a manapság divatossá váló NFT-bizniszben utazik. Az is biztosnak tűnik, hogy Angelina Jolie fia komolyan gondolja a művészi karriert és nem csupán hobbiként tekint rá: a pletykák szerint jelenleg egy tel-avivi kiállításra készül.

Paxnek összesen öt testvére van: Maddox, Zahara, Shiloh és az ikrek, Vivienne és Knox. A legtöbbet talán Angelina Jolie és Brad Pitt vér szerinti gyerekéről, Shiloh-ról lehetett hallani a médiában, de Pax (akárcsak a többi testvér) amikor csak teheti, inkább a reflektorfényen kívül éli az életét. Egy másik testvére, Zahara egyébként szintén művészeti karrierbe kezdett  – ő ékszertervezőként igyekszik érvényesülni.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images