Priyanka Chopra depressziós lett elrontott plasztikai műtétje után

2023. május 05.
Priyanka Chopra a saját tapasztalatai alapján beszélt azokról az időkről, amikor az orrplasztikája elrontásának következményei megtépázták a mentális egészségét.
Priyanka Chopra a Met-gálán.
 
Priyanka Chopra színésznő, aki 2000-ben megnyerte a Miss World szépségversenyt, a versenyt követően orrplasztikán esett át polip miatt. Karrierje szépségkirálynőként kezdődött, majd filmekben szerepelt, eleinte főleg indiai alkotásokban láthatta a nagyérdemű, de majdnem a karrierébe került az elrontott orrműtét. 
 
Az orrplasztikája ugyanis elég rosszul sikerült, és miután lelohadt a duzzanat, az arca teljesen másként festett, mint azt ígérték. Priyanka három különböző szerepet is elveszített megújult arca miatt, és rettegett attól, hogy karrierje véget ér, mielőtt valóban elkezdődhetett volna.
 
Priyanka Chopra

Akkor és most: a műtét előtti és utáni orr

Majdnem a karrierjébe került 

Priyanka korábban is beszélt már az orrplasztikájáról, még a könyvében is írt róla. Szerinte csak a szerencsének és egy nagylelkű rendezőnek köszönheti, hogy vissza tudott térni a filmszakmába. Az Anil Sharma filmrendező által felajánlott mellékszerep segített abban, hogy ismét fellendüljön a karrierje.

Ma már megbékélt a helyzettel

Ez a sötét időszak depresszióhoz vezetett Priyanka számára, és el sem akarta hagyni a házat. Tanácsolták neki, hogy menjen el egy korrekciós műtétre, hátha egy másik sebész képes helyreállítani az elrontott plasztikát. Végül az édesapja beszélte rá a dologra, és ő is vele volt a szobában a műtét alatt, hogy támogassa őt.

Végül Priyanka elfogadta a kinézetét, és nem szeretne másnak tűnni, mint aki valójában. Valahányszor belenéz a tükörbe, elfogadja azt, amit lát, és megbékélt a helyzettel.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés