Megőrültek a netezők Sofia Vergara bikinis fotója láttán

2022. december 31.
A kolumbiai színésznő egy fürdőruhás képpel mutatta meg, hogy nem fog rajta az idő. A rajongók nem hiszik el, hogy a színésznő ötven éves.
  • Sofia Vergara bikinis képet posztolt Instagramra.
  • A színésznőn egyáltalán nem fog az idő.
  • A rajongók nem hiszik el, hogy Sofia Vergara ötven éves.

Ismét egy lenyűgöző fürdőruhás képet posztolt magáról Sofia Vergara. A kolumbiai színésznő egy nappal férje, Joe Manganiello születésnapja után posztolta a bikinis tükörszelfit, amivel teljesen megőrjítette az Instagram népét, több mint egymillióan likeolták a bejegyzést.

sofia-vergara-bikinis-foto

Sofia Vergarán nem fog az idő

A fotó annyira megdöbbentette a Modern család sztárjának rajongóit, hogy egyszerűen nem tudtak túllépni azon, hogy a színésznő mennyivel fiatalabbnak néz ki a koránál. „Hány éves is vagy? 24?”  – kérdezte egyikük, míg egy másik hozzászóló azt írta: „Még 20 évesnek is jól néz ki, és ő 50 éves??!!!? Egy frászt.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés

“Öregedtél egyáltalán?” – kommentálták. “Majdnem azt hittem, hogy ez egy régi kép” – tette hozzá egy másik követője.  A szintén a Modern családban játszó Jesse Tyler Ferguson férje, Justin Mikita is elejtett néhány dicsérő szót a bejegyzés alatt: „Sofia!!!! Szeretnék egy napig úgy kinézni, mint te. Vagy Joe. De leginkább te. Szeretlek mindkettőtöket!”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!