Így reagált a közönség a Cannes-ban visszatérő botrányhős Johnny Deppre

2023. május 17.
A 76. cannes-i filmfesztivál nyitóestjén jelent meg először Johnny Depp filmbemutatón az Amber Hearddel kapcsolatos hírhedt bírósági tárgyalása óta.
Johnny Depp a cannes-i filmfesztiválon

A francia Riviérán megrendezett filmfesztivál első estéjén már találkozhatott is a nagyközönség Johnny Depp-pel, hiszen az ő filmje, a Jeanne du Barry premierje nyitotta meg az idei rendezvényt. A közönség és a filmszakma izgatottan várta, milyen fogadtatásban részesül majd Depp, aki az elmúlt egy évben az exfeleségével, Amber Hearddel folytatott bírósági ügye és magánéletének botrányos részleteinek kiteregetése miatt szerepelt leginkább a hírekben.

Johnny Depp a cannes-i filmfesztiválon

Johnny Depp a cannes-i filmfesztiválon

Nem kellett sokat várni és kiderült, hogy Depp látható megkönnyebbülésére a közönség nagy tapssal és biztató kiáltásokkal fogadta őt a filmfesztiválon. Ez azért is nagyon fontos visszajelzés, mert sokáig kérdés volt, hogy a sok esetben bizarr tárgyalás miatt akkor több filmből is kihagyott, szerződéseket elbukó Depp képes lesz-e valaha visszanyerni a stúdiók és a nézők bizalmát, vagy örökre kiesett a világ és Hollywood kegyeiből. A vörös szőnyegen készült felvételek alapján a közönség adott még egy esélyt az új filmjében XV. Lajost alakító Johnny Deppnek, az idő pedig majd eldönti, hogy sikerült-e élnie is ezzel az eséllyel. 

Johnny Depp a cannes-i filmfesztiválon

Johnny Depp

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images