58 évesen meghalt a Thor színésze

2023. május 23.
Május 21-én váratlanul életét vesztette a Thor- és A beavatott-filmek sztárja, Ray Stevenson. Az 58 éves színész új filmjét forgatta, a közelmúltban is aktívan dolgozott.

Váratlanul, 59. születésnapja előtt alig négy nappal meghalt Ray Stevenson, akinek leghíresebb szerepe talán Volstagg asgardi harcos szerepe volt a Marvel Thor-filmjeiben.  Bár a halálával kapcsolatos további részleteket egyelőre nem hozták nyilvánosságra, Stevenson állítólag legújabb filmje, a Cassino in Ischia forgatásán dolgozott, amikor meghalt.

Stevenson nemrégiben feltűnt Scott Buxtonként az RRR című filmben, amely a díjszezonban óriási sikert aratott, és a 2023-as Oscar-gálán elnyerte a legjobb eredeti dal díját is. Emellett láthattuk még az első A beavatott-filmben, ahol Marcust alakította, hangja pedig ismerős lehet a Star Wars-rajongóknak, hiszen ő kölcsönözte Gar Saxon hangját a népszerű animációs szériában.

Május 22-én nyilvánosságra került halálhírét követően gyászolja őt a sztárvilág, az RRR Twitter-oldalán saját halottjaként emlékezett róla.

Forrás: ENews Fotó: Getty Images