Testbeszédszakértő leplezte le Vilmos herceget: ezzel a trükkel kerülte el, hogy szembe kelljen néznie Harryvel

2023. június 12.
Vilmos és Harry a mai napig nem békültek ki egymással.
Így reagált Vilmos és Katalin, amikor megtudták, hogy Meghan Markle terhes

Bár Harry herceg azt állítja, hogy sosem volt teljesen felhőtlen a kapcsolata a bátyjával, a köztük lévő feszültség mostanra vált teljesen nyilvánvalóvá. Azokon a ritka alkalmakon, amikor a két herceg együtt mutatkozik, gyakorlatilag tudomást sem hajlandók venni egymásról. Így történt ez Erzsébet királynő tavalyi platinajubileumi ünnepségén is, amikor a két fivér együtt vett ugyan részt a királynő tiszteletére tartott istentiszteleten, de egyáltalán nem voltak hajlandók érintkezni egymással. Sőt, egy testbeszédszakértő szerint a helyzet még ennél is rosszabb volt: Vilmos herceg aktívan tett azért, hogy véletlenül se kelljen tudomást vennie öccse jelenlétéről. 

Judi James testbeszédszakértő így elemezte Vilmos és Harry részvételét a Szent Pál-székesegyházban tartott misén: „Harry a hátsó sorban ült, és nem a bátyja mögött, mint a legutóbbi megemlékezésen. Harry arckifejezése ugyan némi megkönnyebbülést sugallt, amikor kifelé menet a kocsiját keresve viccelődött Zarával, de egyébként a padok között a szeme kifejezetten ijedt volt, gyorsan pislogott, ami belső aggodalomra utalt, és úgy hajolt oda Meghanhoz, amikor az megszólalt, mintha csak támogatást akart volna kapni tőle.”

Testbeszédszakértő leplezte le Vilmos hecreget

Harry a hátsó sorban ült, és nem a bátyja mögött, mint a legutóbbi megemlékezésen

És hogy Vilmos miként reagált Harry jelenlétére? James így folytatta: „Amikor Vilmos elsétált a kivonuláskor Harry padsora mellett, a herceg tudatosan nem vett tudomást az öccséről. Az ajkait összeszorította, az állát felemelte és úgy tűnt, hogy egy pillanatra a másik irányba fordítja a fejét, majd tett egy elkerülő gesztust azzal, hogy a szolgálati rendjét a magasba emelte. Ezzel teljesen kizárta az öccsét a látóteréből.”

Testbeszédszakértő leplezte le Vilmos hecreget

Testbeszédszakértő leplezte le Vilmos herceget

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images