Koncerten jelentették be az újabb Kardashian baba érkezését

2023. június 19.
Kourtney Kardashian párja, Travis Barker koncertjén jelentette be, hogy a hosszú, kudarcos próbálkozások után végre szülők lesznek. A reality-sztár már gömbölyödő pocakját is megmutatta.
kourtney-kardashian-travis-barker-szepsegrutin

„Travis, I’m pregnant” vagyis „Travis, terhes vagyok” feliratú táblával csápolt a közönség soraiban Kourtney Kardashian férje, Travis Barker koncertjén. A nagy bejelentés persze nem a férfinak, hanem leginkább a közönségnek – és a szélesebb nyilvánosságnak – szólt, hiszen a 44 éves Kourtney Kardashian gömbölyödő pocakjából ítélve már jó pár hónapja tudhatják a jó hírt.

A legújabb Kardashian-babára már régóta várt a páros: Kourtney egy realityben beszélt róla, hogy Barkerrel már régóta sikertelenül próbálkoznak, sőt, azt is elárulta, hogy még asszisztált reprodukciós technológiákat (konkrétan IVF-et) is igénybe vettek. Később azonban már arról beszélt, hogy felhagytak az orvosi eljárásokkal, így azt végül is nem lehet tudni, hogy segítséggel vagy természetes úton fogant-e meg a baba.

A koncerten készült fotókon (amiket a PageSix oldalán lehet megnézni) egyébként jól látszik, mennyire boldog a pár: az egyik fotón Barker játékosan „dobol” felesége pocakján, míg egy másikon szeretetteljesen simogatja.

Kourtney Kardashiannak egyébként már van egy kisfia, Reign — akit annyira szeret, hogy állítólag még a levágott haját is rendszeresen szagolgatja. Remélhetőleg hamarosan még több illatos babafürtöt szimatolhat.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images