Amanda Seyfried otthonának minden helyiségében van vécé

2023. június 29.
A Bajos csajok és a Mamma Mia! sztárja a napokban beengedte New York-i otthonába az Architectural Digest kameráit, a stáb meglepő dolgokra bukkant.
Amanda Seyfried

Amanda Seyfried és színész férje, Thomas Sadoski távol New York zajától, egy meseszép farmon élik a mindennapjaikat, de a munkájuk néha a metropoliszba szólítja őket, ezért vettek egy lakást itt is, amelyet tanyasi stílusban rendeztek be. Otthonukba nemrég beengedték a neves építészeti magazin, az AD stábját is, a színésznő pedig exkluzív tárlatvezetést tartott. „Részt veszek egy Broadway-show fejlesztésében – magyarázta Amanda Seyfried. – Ez lesz az otthonom hat-hét-nyolc hónapig. Itt fogok élni, és jól érzem magam itt.”

És hogy mi teszi otthonossá a belvárosi lakást az Oscar-jelölt színésznő számára? Az apró részletek, amelyek a szívének olyan kedvesek. Az étkezőben például van egy hatalmas könyvespolc is, amelyen helyet kapott a lánya egyik régi rajza és egy vécékagylót formáló szobor, amelyet Amanda Seyfried testvére készített gimnazista korában. „Gondolom, van vécéművészet, nekem minden helyiségben van ilyesmim – mondta a videóban, miközben a kamera több vécés alkotást mutatott, majd a Mamma Mia! sztárja így folytatta: – A vidéki házamban pedig van egy gyapjúvagina felfüggesztve, egyedi gyártású vagina. Nem viccelek. Nem tudom, miért, szeretek emlékezni arra, hogy mindannyian emberek vagyunk.”

@archdigest Stars, they really are just like us #archdigest #amandaseyfried #opendoor #hometour #nycapartment #nycapartment ♬ original sound - Architectural Digest

Nem Amanda Seyfried az egyetlen sztár, akinek egészen egyedi elképzelése van a lakberendezésről, az alábbi hírességek otthonában is találunk igencsak szokatlan megoldásokat.

Adele bekeretezett rágógumija

Amikor a Vogue az angol énekesnő Los Angeles-i otthonában járt, és a „legbüszkébb tulajdonáról” kérdezték, Adele elővette a stábnak a legértékesebb emléktárgyát: egy bekeretezett rágógumit, amelyet Celine Dion rágott meg. „Egyszerűen csodálatos” – mondta Adele, de az igazság az, hogy egy beszürkült, fonnyadt rágógumiban nehéz meglátni a szépséget.

Paris Hilton kutyakúriája

Az állatfelszerelést árusító üzletekben ma már sokféle kutyaházat találunk, van hőszigetelt, lapostetős, műanyag csapólapokkal felszerelt… de egyik sem olyan előkelő, mint Paris Hilton kis kedvenceié. „Egy spanyol stílusú mikrokastély – jellemezte kutyái lakrészét az örökösnő a Twitteren. – A kutyusaim egy kétszintes kutyakúriában laknak, amelyben van légkondicionáló, fűtés, dizájnerbútorok és csillár.” 

Kylie Jenner pezsgőautomatája

A szépségmogul nemcsak az otthonát, hanem az irodáját is szerette volna minél inkább a saját igényeire szabni, ezért sok egyedi megoldással találkozhatunk a Kylie Cosmetics főhadiszállásán. Van például rúzsfal, ami pont az, aminek első olvasásra tűnik: egy teljes falnyi rúzs. Van papírpénzből hajtogatott virágokból álló csokor. És a fotóstúdióban van egy pezsgőautomata, amely tele van Moët & Chandon pezsgővel. Kylie azt mondja, ő még sosem használta, de biztos, ami biztos, kellett neki egy ilyen is. 

Gigi Hadid tésztás konyhakredence

A szupermodell 2020-ban mutatta meg Instagram-követőinek a New York-i otthonát, amelynek berendezését maga álmodta meg. A bohém lakás élénk színekben pompázik, a legkülönlegesebb részlet pedig egyértelműen a konyhakredenc, amelynek üveg előlapjai mögött színes száraztészták vannak. Az installációt Linda Miller Nicolson készítette, aki Katy Perryvel és Matthew McConaughey-vel is dolgozott már együtt. És ez még azelőtt volt, hogy az internet megőrült Gigi Hadid vodkás tésztareceptjéért…

 
Forrás: AD Fotó: Getty Images