5 elképesztő összeesküvés-elmélet a sztárvilágból

2023. június 05.
A bulvárlapoknak köszönhetően nincs olyan celeb, akiről ne terjedne időről időre valamilyen egészen elképesztő pletyka. De vannak olyan esetek, amikor a pletykák már egy egészen új szintre lépnek: hiába cáfolják meg őket, annyira beleégnek a köztudatba, hogy végül mítoszokká válnak. Ezekből az évtizedek óta keringő sztármítoszokból válogattuk ki a legbizarrabbakat.
5 elképesztő összeesküvés-elmélet a sztárvilágból

Jennifer Lopez biztosítást kötött a fenekére

jennifer-lopez-pucerruha-premier

A rajongók évtizedek óta megvannak róla győződve, hogy J.Lo 27 millió dollár értékben biztosítást kötött a hátsójára. Az énekesnő többször is megcáfolta már a dolgot, legutóbb 2016-ban James Cordennek mondta el egy interjú során, hogy a hírből semmi se igaz. „De miért is kötnék rá biztosítást? Valami történni fog vele? Eltűnhet? Valaki elrabolja?” – mondta nevetve J.Lo. Az igazán elvetemült rajongókat persze ez nem hatja meg, ők máig biztosak benne, hogy J.Lo igenis biztosította a fenekét.

Valójában O.J. Simpson az apja Khloé Kardashiannak

khloe-kardashian-arc-tumor-operacio

Jóval azelőtt, hogy az emberek megismerték volna Kim, Kourtney és Khloé Kardashian nevét, az apjuk, Robert Kardashian volt O.J. Simpson védőügyvédje az elhíresült 1995-ös gyilkossági ügyben. Simpson és néhai felesége, Nicole Brown Simpson korábban szoros barátságban voltak Kris Jennerrel és Robert Kardashiannal, ezért is indulhatott el ez az egészen bizarr pletyka. Azt azonban máig nem tudni, hogy pontosan miből gondolják a rajongók, hogy Khloé apja O.J. Simspon, vagy hogy miért pont Khloét nem tartják igazi Kardashiannak. Egyébként az összes érintett elmondta már korábban, hogy ebből a pletykából semmi nem igaz, legutóbb Simpson beszélt róla 2019-ben.

Halle Berrynek 12 lábujja van

Az évek óta tartó szóbeszéd után a színésznő 2017-ben próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba. Egy Extrának adott interjúban így nyilatkozott: „Régóta van egy pletyka, ami szerint mindkét lábamon 6 lábujj van. Szeretném tisztázni a dolgot és mindenkit megnyugtatni, hogy 5 lábujjam van mindkét lábamon.”

Cameron Diaz csak palackozott vízzel mossa az arcát

cameron-diaz

Valamikor Cameron Diaz karrierje kezdetén kezdtek el beszélni róla, hogy csak és kizárólag drága palackozott vízzel hajlandó megmosni az arcát. Erről a mítoszról a színésznő utoljára 2016-ban beszélt Harper’s Bazaarnak és elmondta, hogy természetesen nem igaz a pletyka, és nem tudja, miért kezdett el terjedni.  

Walt Disney lefagyasztva fekszik az egyik vidámparkja alatt

Walt Disney lefagyasztva fekszik az egyik vidámparkja alatt

Az egyik legelvetemültebb összeesküvés-elmélet szerint Walt Disney-t az 1966-os halála után lefagyasztották és az egyik tematikus Disney-park alá temették. Disney lánya, Diane egy 1972-es interjúban megpróbálta megcáfolni ezt a mítoszt és azt is elmondta, hogy hivatalos dokumentumok is bizonyítják, hogy apját elhamvasztották és a Forest Lawn Memorial Parkban nyugszik.

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images