Meghan Markle dögös randiszettje bebizonyítja, hogy a csíkok karcsúsíthatnak is

2023. augusztus 05.
Meghan Markle valószínűleg előszülinapi randiestén ünnepelhetett férjével, amihez egy pánt nélküli, keresztben csíkos maxiruhát választott.
Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Bár nyilvános botrányokból nem volt hiánya Meghan Markle-nek a közelmúltban, a stílusára még így sem lehet panasz. A pénteken 42. születésnapját ünneplő hercegné férjével, Harry herceggel indult romantikus vacsorára szerda este, amihez egy egyszerű, mégis mutatós darabot választott. Meghan Markle egy pánt nélküli, keresztben csíkos fekete-fehér maxiruhában ment az otthonuk közelében található Tre Lune étterembe, bebizonyítva, hogy a gyakran rettegett csíkok kifejezetten karcsúsító hatást is kelthetnek. Ebben persze segít, hogy nem vékony, hanem vastag csíkokról van szó, amik jobban tagolják az alakot, ráadásul a hosszú fazon eleve optikailag nyújtja testünket.

A People forrásai szerint egyébként a brit királyi család fekete bárányai nagyon jól érezték magukat a vacsorán, ami Meghan Markle előszülinapi ünneplése lehetett. De nem mindenki akarta megünnepelni a színésznőből lett hercegnét: bár 2018 óta, mióta Meghan Markle hivatalosan is a királyi család tagja lett, az uralkodó, valamint Károly és Vilmos minden évben meggratulálták őt a közösségi médiában, idén azonban először hallgatásba burkolózott a királyi család.

A csend persze annyira nem meglepő, azok után, hogy mennyire elmérgesedett az utóbbi időben a viszony a családtagok és Harryék között. Bár Harry – ahogy arról mi is beszámoltunk – májusban részt vett Károly koronázásán, nyilvánosan szinte egyáltalán nem kommunikált sem a bátyjával, sem az apjával, és amint lehetett, rohant haza Amerikába a kisfia születésnapjára. Az is sokatmondó volt akkor, hogy a királyi család tagjai még a kis Archie-nak sem kívántak nyilvánosan boldog szülinapot.

Forrás: People Fotó: Getty Images