Itt a bizonyíték, hogy Meghan Markle nincs jó állapotban

2023. augusztus 15.
Magányosan, smink nélkül fotózták le Meghan Markle-t, aki Harry herceg távollétében egy különleges eszközzel próbál javítani lelkiállapotán.
Meghan Markle hatalmasat bulizott Harry nélkül - de hol volt a herceg?

Nehéz megállapítani, hogy a körülöttük tomboló botrányok, vagy esetleg Harry herceg távolléte miatt érzi magát rosszul Meghan Markle, de az biztos, hogy a hercegné nincs a legjobb passzban. Míg Harry Ázsiában van munkaúton, Meghan Markle otthon maradt a családdal Amerikában, és a róla készült legfrissebb fotók alapján nem igazán viseli jól a helyzetet. A színésznőből lett nemest magányos sétáján fotózták le, amire smink nélkül, egy hosszú teveszínű szövetkabátban indult. De a legfeltűnőbb egyértelműen a Meghan Markle csuklójára tapasztott kis kör volt, amiről később kiderült, hogy nem más, mint egy stresszellenes tapasz!

A Nu Calm bioszignál feldolgozó tapasza „a paraszimpatikus idegrendszer aktiválásán” keresztül segít nyugtatni az idegrendszert és megküzdeni a mindennapi szorongással. Bár a tapaszt valóban stressz ellen fejlesztették ki, nem kell persze feltétlenül rossz idegállapotban lenni a használatához – bár nem nehéz elképzelni, hogy a két kisgyerekkel otthon maradó Markle elfáradt kicsit…

Ha nem stressztapasszal, akkor óriási bulizással vezeti le a feszültségeket Meghan Markle: férje utazása alatt Taylor Swift Los Angeles-i koncertjére is ellátogatott, ahol legjobb barátnőjével bulizott.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images