Britney Spearst bántalmazással és hűtlenséggel vádolja a férje

2023. augusztus 18.
Az énekesnő 14 hónap házasság és hat együtt töltött év után válik harmadik férjétől, a fitneszedzőként dolgozó, 29 éves Sam Asgharitól.
Britney Spears-t bántalmazással és hűtlenséggel vádolja a férje

Sam Ashgari csütörtökön beadta a válókeresetet és hadjáratot indított Britney Spears ellen a médiában, miután azt állította, hogy a sztár megcsalta és megütötte őt. Az iráni születésű fitneszedző szerint Spears megkérte egy munkatársát, hogy filmezze le őt meztelenül, és állítólag viszonya volt egy férfival, aki a házukban dolgozik.

Mindennek a tetejébe még azzal is megvádolta az énekesnőt, hogy bántalmazta őt – Ashgari januárban fekete foltokkal a karján jelent meg, állítása szerint felesége alvás közben támadta őt meg. A válókereset beadása után olyan hírek is felröppentek, amelyek szerint a fitneszedző csapata még kínosabb titkokat fog elárulni Spearsről, ha nem fizet több pénzt.

Spears még nem nyilatkozott az ügyben, de már felbérelt egy hollywoodi válóperes ügyvédet, egy forrás pedig azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy az énekesnő állítja, nem csalta meg és nem is bántalmazta a férjét. A sztár egyik korábbi pasija szerint Ashgari csupán zsarolni próbálja Spearst.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images