Millie Bobby Brown eljegyzését anyukája és Jake Bongiovi közösen tervezte meg

2023. augusztus 28.
A Stranger Things sztárját, Millie Bobby Brownt áprilisban jegyezte el párja, Jake Bongiovi egy hatalmas eljegyzési gyűrűvel. A színésznő most minden részletet elárult a gyűrűről és annak mögöttes jelentéséről.
millie-bobby-brown-stranger-things-sztar-csok

A Stranger Things 19 éves színésznője igencsak meglepte a ranjongókat, mikor áprilisban bejelentette, hogy össze fog házasodni a rocksztár Jon Bon Jovi 21 éves fiával. Most elárult néhány bensőséges részletet a lánykérésről, és arról, hogyan választotta ki a férfi a tökéletes gyűrűt.

Millie Bobby Brown anyukája segített Jake-nek a lánykérésben

Millie elmondta, hogy Jake az édesanyjától, Kelly Browntól kért segítséget a gyűrű megvásárlásában. A lány édesanyja az egyik saját gyűrűjét adta oda leendő vejének, mert tudta, hogy mindig is odáig volt azért a darabért. „Mindig is szerettem azt a gyűrűt, ezért adta Jake-nek. Összejátszottak az egész lánykérésben. Imádom, hogy mindig magamnál tarthatom anyukám egy darabját” – magyarázta Millie.

Millie és Jake az Instagramon ismerkedtek meg, mielőtt 2021-ben randizni kezdtek. A színésznő elmondta, rögtön tudta, hogy Jake az „igazi”. „Amint elkezdtünk beszélni, azonnal tudtam, hogy hatalmas részét fogja képezni az életemnek. Odarohantam anyukámhoz, és azt mondtam: »Nagyon, nagyon tetszik nekem! Miután találkoztunk, tudtuk, hogy a másikat mindig magunk mellett akarjuk tudni«” – mondta a lány a The Sunday Timesnak.

Imádják Jake Bongiovit Millie szülei

Az Enola Holmes színésznőjének szülei teljes mértékben támogatják lányuk kapcsolatát. Millie-nek ők a példaképei, hiszen Kelly és Robert Brown ugyanígy fiatalon kezdtek randizni, a lány pedig mindig arról áradozott, hogy rendkívül sokáig együtt is maradtak.

A színésznő elmondta, hogy Jake családját is nagyon szereti, és tárt karokkal fogadták őt, már a fiúval való kapcsolatának legelején is. Millie és Jake egy ideig barátok voltak, mielőtt romantikus kapcsolatba kezdtek volna. 2021 júniusában hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, amikor a lány megosztott egy fotót, amelyen Jake arcon puszilja őt a London Eye-on, és azt írta a képhez, hogy „Az Instagramon is hivatalos”.

Azóta is úgy jellemzi a jegyesét a közösségi médiában, mint „élete párját”. Bár Millie és Jake még nem tűzték ki az esküvőjük időpontját, de a színésznőt már elárasztották a tervezők ajánlatai a ruhája elkészítésére.

Fotó: Getty Images, Forrás: Mirror