Vanessa Hudgens megmutatta giganagy eljegyzési gyűrűjét

2023. február 10.
Vanessát tavaly jegyezte el Cole Tucker baseballjátékos, de eddig nem igazán beszéltek a lánykérésről, csak most mutatta meg a hatalmas ékszert.
Vanessa Hudgens megmutatta giganagy eljegyzési gyűrűjét

Most már hivatalos, hogy Vanessa Hudgenst eljegyezte szerelme, Cole Tucker baseballjátékos. A 34 éves színésznő ujján most egy hatalmas gyémánt ragyog, amit Instagramján mutatott meg követőinek. A képek állítólag a tavalyi párizsi útjukon készültek, ekkor történhetett a lánykérés is.

High School Musicalöregdiákja” egy közeli felvételt is mutatott a vékony aranykarikás, és hatalmas ovális gyémánttal ragyogó ékszerről.  „IGEN. Nem is lehetnénk boldogabbak” – írta a színésznő a bejegyzéshez egy fehér szívecskés emoji mellé.

A kommentszekciót gyorsan elárasztották a párnak szóló jókívánságokkal. Olyan hírességek gratuláltak Vanessának és Tuckernek, mint a Ashley Benson, aki azt írta, hogy „Szeretlek titeket, srácok”, Lily Collins és Sarah Hyland.

2020 novemberében kezdtek terjengeni a Vanessa és Cole kapcsolatáról szóló pletykák, amikor Los Angelesben randevúztak, az első közös fotójukat pedig igazán romantikus alkalomból, Valentin napon tették közzé 2021-ben. A kapcsolatuk egy igazi Covid-szerelem, ugyanis Hudgens a járvány alatt, egy meditációs csoport Zoom-meetingjén pillantotta meg Tuckert. „Hé, örülök, hogy találkoztunk” –  írta neki üzenetben a színésznő, amit a The Drew Barrymore Show-ban mesélt el. „Szóval szerintem nem szégyen megtenni az első lépést.”

Forrás: Enews, Fotó: Getty Images