Károly király tömegeket fog magára haragítani a legújabb húzásával

2023. augusztus 30.
Nagyon úgy tűnik, hogy Károly király „visszafogadja” a brit királyi családba a pedofilbotrányba keveredett testvérét.
Károly király csak ezzel az egy feltétellel bocsátana meg Harryéknek

Ahogy arról mi is beszámoltunk, András herceget egy Virginia Giuffre nevű nő vádolta meg szexuális erőszakkal még 2019-ben. A nő tinédzserként lett a szexkereskedelem áldozata, őt is Jeffrey Epstein és köre hálózta be, és vallomása szerint András herceg 17 éves korában többször is megerőszakolta. A herceg a botrány kirobbanásakor kitartóan tagadta a vádakat, sőt kezdetben azt állította, hogy soha nem is találkozott a nővel – ez az állítása viszont rögtön megdőlt, amikor előkerült egy közös fotó róla és a tinédzser Giuffre-ról. A botrány kirobbanása után a néha királynő előbb arra utasította fiát, hogy vonuljon vissza a közszerepléstől, majd egy zártkörű audiencián megfosztotta Andrást a királyi és katonai címeitől.

Új információk szerint azonban Károly király szembemegy édesanyja döntésével, és megpróbálja visszafogadni öccsét a királyi családba. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Károly meghívta András herceget, hogy csatlakozzon a királyi család magas rangú tagjaihoz Skóciában, a Balmoral-kastélyban. Vasárnap le is fotózták Andrást, amin Vilmos herceggel elmennek egy skóciai istentiszteletre.

„Andrásnak soha többé nem lesz ugyanolyan ceremoniális szerepe a családon belül; soha nem lesz újra dolgozó királyi családtag. Ez egyértelmű” – nyilatkozta egy, a király barátjaként leírt forrás. „De ő is a család része. Ő a király testvére. Nem találták bűnösnek semmilyen bűncselekményben, és a király világossá tette, hogy nem fog hátat fordítani a testvérének.”

Károly döntését nem mindenki nézi jó szemmel. Sokan felháborítónak tartják, hogy a fiatal lányok erőszakolásával vádolt András gond nélkül vissza tud illeszkedni a királyi családba, míg Harryvel és Meghannel szemben – akiknek bűnei jóval enyhébbek – már nem ilyen elnéző a király és a többi családtag.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images