7 meglepő tény a kedvenc sztárjaidról, ami után teljesen máshogy nézel majd rájuk

2023. szeptember 03.
A következő érdekességek még a legnagyobb rajongóknak is meglepetést okozhatnak!
7 meglepő tény a kedvenc sztárjaidról, ami után teljesen máshogy nézel majd rájuk

Hiába élik a mindennapjaikat a reflektorfényben, még a legnagyobb sztárok életében is vannak olyan részletek, amikről nem szoktak a nyilvánosság előtt beszélni – vagy legalábbis nem gyakran. Ezekből hoztunk el egy válogatást.

Katy Perry hírességek haját gyűjti

Katy Perry

Igen, jól olvastad: Katy Perrynek van egy furcsa hobbija, mégpedig, hogy gyűjti a celebtársai hajtincseit. Állítólag talizmánként tartja őket, és a gyűjteményében tudhatja már többek között Miley Cyrus és Taylor Swift egy-egy tincsét is.

Angelina Jolie eredetileg temetkezési vállalkozó akart lenni

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Gyerekként Angelina Jolie korántsem a színészi pályáról ábrándozott, helyette egy egészen különös foglalkozást szemelt ki magának: temetkezési vállalkozó szeretett volna lenni. A dologról egy interjúban beszélt: „A nagyapám nagyon közel állt hozzám, és teljesen kiborultam a szertartásán, úgy éreztem, hogy nem emlékeztek meg kellőképpen róla, és azt gondoltam, hogy ez nekem jobban menne. Többet akartam megtudni minderről, és amint hazaértem, rögtön beiratkoztam egy távoktató temetkezési tanfolyamra, és el is végeztem.” Végül – szerencsére – mégiscsak a színészet mellett kötött ki.

Justin Timberlake édesanyja volt Ryan Gosling gyámja

7 meglepő tény a kedvenc sztárjaidról, ami után teljesen máshogy nézel majd rájuk

Justin Timberlake és Ryan Gosling

Justin Timberlake és Ryan Gosling nemcsak a The Mickey Mouse Clubban léptek fel együtt gyerekként, hanem egy ideig együtt is éltek. Amikor Gosling édesanyjának hat hónapra Kanadába kellett utaznia egy munka miatt, Timberlake anyukája lett a fiú törvényes gyámja, és be is költözött hozzájuk arra az időre.

Nicole Kidman fél a pillangóktól

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Miközben egyesek rajonganak a csodaszép pillangókért, Nicole Kidman szó szerint irtózik tőlük. Máig nem nőtte ki azt a lepkefóbiáját, ami még gyerekkorában alakult ki nála Ausztráliában. Állítólag már egy pillangó megérintésének a gondolatától is rosszul van.

Margot Robbie képzett trapézművész

Barbie bőrápolási rutin Margot Robbie

Margot Robbie

Ha nem színésznő lett volna belőle, Margot Robbie a cirkuszban találta volna meg a számításait. Robbie 8 éves korában kezdett el egy cirkusziskolába járni, ahol a trapézszámokban kitűnőre végzett.

Harry Styles-nak négy mellbimbója van

Harry Styles szemét majdnem kiverte egy rajongó - De miért dobálóznak egyre többen a kocerteken?

Harry Styles szemét majdnem kiverte egy rajongó – De miért dobálóznak egyre többen a koncerteken?

A One Direction egykori énekeséről már régóta az a pletyka járta, hogy négy mellbimbóval született, míg végül Harry Styles egy interjúban maga is megerősítette az információt. Elmondta, hogy valóban négy mellbimbója van: kettő a szokásos helyeken, kettő pedig kicsit lentebb.

Kesha lefeküdt egy kísértettel – legalábbis ezt állítja

Kesha

Kesha 

Kesha néhány éve egy interjúban mesélt arról, hogy a Supernatural című dalát egy bizarr szexuális kaland ihlette. Elmondása szerint egy különleges szellem állandóan ébren tartotta őt, vagy felkeltette éjszakánként, és ezek a furcsa találkozások egy alkalommal szexbe fulladtak… Az aktus gyakorlati megvalósításáról nem árult el részleteket.

Fotó: Getty Images