Al Pacino havi többmilliós gyerektartást fizet 54 évvel fiatalabb barátnőjének

2023. november 04.
A 83 éves színész és a 29 éves Noor Alfallah újra együtt vannak, miután szakítottak a baba születése után három hónappal.
Al Pacino havi többmilliós gyerektartást fizet 54 évvel fiatalabb barátnőjének

Al Pacinónak több mint havi 30 000 dollár (tíz millió forint) gyerektartást kell fizetnie 29 éves barátnőjének, Noor Alfallahnak – derül ki a Page Six birtokába jutott dokumentumokból. Egy Los Angeles-i bíró ezen túlmenően arra kötelezte a sztárt, hogy fizessen 110 000 dollárt (39 millió forintot) Alfallahnak a gyerektartáson felül, állja az éjszakai dadus 13 000 dolláros (4,5 millió forintos) díját, és állja azokat az egészségügyi ellátásokat, amelyeket a biztosítás nem fedez. Ezenfelül évente fizessen be 15 000 dollárt (5 millió forintot) egy kisfia számára létrehozott oktatási alapba.

Alfallah és Pacino három hónappal Roman Alfallah Pacino születése után szakítottak, majd a színész barátnője gyermekelhelyezési pert indított. A szülők végül közös jogi felügyeleti jogot kaptak, de állítólag ismét együtt vannak. A párt először 2022 áprilisában hozták hírbe egymással, de később kiderült, hogy már a karantén ideje alatt randizgattak.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images