Eltemették Matthew Perryt, így búcsúztak tőle a Jóbarátok színészei

2023. november 04.
Kollégái, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer is elbúcsúztak barátjuktól a Matthew Perry tiszteletére rendezett privát megemlékezésen.
Eltemették Matthew Perryt, így búcsúztak tőle a Jóbarátok színészei

Matthew Perryt egy zárt körű temetésen helyezték örök nyugalomra, amelyen közeli családtagjai és barátai vettek részt, köztük a Jóbarátok szereplői, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer is. A meghitt búcsúztatót a jelentések szerint a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban tartották, a Warner Bros. stúdiójának közelében, ahol az ikonikus sorozatot is forgatták.

A temetésre csaknem egy héttel azután kerül sor, hogy Perryre – aki Chandler Binget játszotta a Jóbarátokban – holtan találtak a jacuzzijában október 28-án Los Angeles-i otthonában.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer

„Mindnyájunkat nagyon lesújtott Matthew elvesztése. Többek voltunk, mint csak szereplőtársak. Egy család vagyunk” – nyilatkozták a Jóbarátok sztárjai Perry halála után. „Annyi mindent mondanánk, de most arra szeretnénk szánni a pillanatot, hogy gyászoljunk és feldolgozzuk ezt a hihetetlen veszteséget. Idővel meg fogunk szólalni, ahogy és amikor tudunk. Egyelőre gondolatban és szerettel Matty családjával, barátaival vagyunk és mindenkivel, aki szereti őt.”

Maggie Wheeler

Chandler egyik legemlékezetesebb szerelmét, Janice-t alakító Maggie Wheeler így búcsúzott Perrytől az Instagramon: „Micsoda veszteség. Hiányozni fogsz a világnak Matthew Perry. Az öröm, amit túl rövid életed során oly sok embernek okoztál, tovább fog élni. Áldottnak érzek minden kreatív pillanatot, amit megosztottunk egymással.”

Morgan Fairchild

A Chandler Bing anyját alakító Morgan Fairchild így búcsúzott „fiától” a közösségi médiában: „Fáj a szívem a “fiam” korai halála miatt. Egy ilyen zseniális fiatal színész elvesztése sokkoló. Szeretetet és részvétemet küldöm a barátainak és a családjának, különösen az apjának, John Bennett Perrynek, akivel együtt dolgoztam a Flamingo Roadban és a Falcon Crestben.”

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images