Cameron Diaz lányára alig lehet ráismerni – friss fotók a ritkán látott Raddixról

2023. november 20.
Szinte soha nem látni fotót Cameron Diaz kislányáról, ezért is csodálkoztunk rá a friss képek láttán, milyen óriásit nőtt Raddix az elmúlt időkben.
cameron-diaz 3:2

Cameron Diaz 2020 januárjában jelentette be Instagram-oldalán, hogy 47 évesen megszületett a férjével, Benji Maddennel közös első gyerekük, Raddix. A kis jövevény érkezése mindenkit váratlanul ért, a színésznőnek ugyanis sikerült teljesen titokban tartani a terhességét. De a titkolózás az elmúlt három évben is jól ment a párnak: a kislány arcát a mai napig nem mutatták meg nyilvánosan, és úgy összességében is alig készült Raddixról bárminemű fotó.

Ezért is olyan nagy szám, hogy a boldog családot a minap lencsevégre tudták kapni: a Page Six által publikált fotókon a trió a kaliforniai Montecitóban található Tre Lune étteremből távozott egy várnapi reggeli után. (A fotókat itt tudod megnézni.) A képeken látszik, ahogy a hároméves kislány anyukája kezét fogva ugrándozik a parkolóban, majd a szüleibe csimpaszkodva utaztatta magát.

Cameron Diaz egy tavalyi interjúban őszintén mesélt a gyereknevelés nehézségeiről. Mint mondta, vele is megesik, hogy minden igyekezete ellenére olykor-olykor elveszíti a türelmét a lányával. Az ilyen pillanatokban mindig arra törekszik, hogy megpróbálja megérteni, mit is érezhet Raddix.

Fotó: Getty Images