Cameron Diaz visszatér a színészkedéshez, forgatás közben fotózták le

2023. február 10.
A színésznőt kollégája vette rá a visszatérésre, és máris lencsevégre kapták őket új filmjük, a Back in Action forgatásán.
Cameron Diaz visszatér a színészkedéshez, forgatás közben fotózták le

Cameron Diazt már évek óta nem láthattuk új filmben, ugyanis a színésznő az életének más területeire szeretett volna fókuszálni. Nemrég például családot alapított, 2019-ben pedig kislánya is született. A szemfüles fotósok viszont észrevették és meg is örökítették, hogy a filmezés helyett mostanában inkább a saját beauty márkáját vezető Diaz újra forgat, méghozzá Jamie Foxxszal.

„Térden állva könyörögtünk, hogy »adj még egyet az embereknek«” – mondta tavaly Foxx arról, hogyan sikerült meggyőzniük a színésznőt. Nem ez az első alkalom, hogy a két színész együtt dolgozik, közösen készítették az Annie 2014-es remake-jét is, ami Diaz utolsó filmje volt visszavonulása előtt.

Persze ez nem érte villámcsapásként a rajongókat. Jamie Foxx még júniusban jelentette be az új film munkálatait, méghozzá igen egyedi módon: felvett egy telefonbeszélgetést közte, Cameron Diaz és Tom Brady között – akit azért hívott, hogy tanácsot adjon a visszavonuláshoz a színésznőnek –, majd a felvételt közzétette a Twitteren.

„Cameron, remélem nem haragszol, felvettem, de most már nincs visszaút” – írta június 29-én. „Az új filmünk a Netflixszel. A gyártás még ebben az évben kezdődik!” – írta a színész.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images