Macaulay Culkin eljegyezte a barátnőjét

2022. január 27.
Macaulay Culkinnak és Brenda Songnak tavaly egy közös gyereke is született, most pedig egy újabb szintre emelték a kapcsolatukat.

A páros négy éve van már együtt, 2017-ben ismerkedett meg Thaiföldön, a Changeland című film forgatásán. A pletykák először akkor kaptak szárnyra kapcsolatukról, amikor a színésznő az Instagramjára posztolt egy képet Culkinról. Ezután többször látták őket kézen fogva, illetve romantikus vacsora közben, ám mindketten próbálták a lehető legdiszkrétebben kezelni kapcsolatukat. Ezért is érte derült égből villámcsapásként a rajongókat tavaly áprilisban a hír, hogy Culkinnak és Songnak gyereke született. A kisfiú Los Angelesbenn, április 5-én látta meg a napvilágot. Macaulay Culkin a baba születése után elárulta, hogy a fiukat Dakotának nevezték el Culkin lánytestvére után, aki egy tragikus autóbalesetben hunyt el 2008-ban.

macaulay-culkin-brenda-song-gyerekszuletes

Az eljegyzésükkel kapcsolatos pletykák, miután január 25-én lencsevégre kapták Brenda Songot egy köves gyűrűvel a bal kezén. Azóta pedig a pár ismerősei is megerősítették a médiának az eljegyzés hírét.

Macaulay Culkin már volt egyszer házas. 1998 és 2002 között Rachel Miner színésznő férje volt. Ezután pedig Mila Kunisszal alkotott közel kilenc évig egy párt, egészen a 2011-es szakításukig. Brenda Song korábban Miley Cyrus testvérének, Trace Cyrusnak a menyasszonya volt. Az eljegyzésüket 2012-ben bontották fel.

Forrás: US Weekly, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!