Vilmos herceg bizarr ajándéka teljesen kiborította Katalint

2023. december 27.
Azt elismerjük, hogy nem lehet könnyű feladat meglepni egy hercegnét, de Vilmos herceg ajándékánál talán még mi is tudtunk volna jobbat...
A testbeszéd-szakértő leplezte le Katalin hercegné Vilmos iránt érzett dühét

Vajon milyen ajándékot lehet adni egy olyan embernek, akinek tényleg mindene megvan? Valószínűleg nem túl könnyű feladat karácsonyi ajándékot vásárolni Katalin hercegnének, de az ember azt gondolná, ha valaki, akkor a legközelebbi családtagjai mégis képesek meglepni őt. Ez azonban mégsem sikerült Vilmos hercegnek, aki meglepően bizarr tárggyal próbált kedveskedni feleségének.

A történet nem friss, Vilmos herceg Peter Crouch BBC-s rádióműsorában vallotta be, hogy románcuk hajnalán eléggé mellényúlt, amikor ajándékot választott Katalinnak. A brit trónörökös valamiért úgy gondolta, jó ötlet lesz egy messzelátóval megajándékozni szerelmét: „Őszintén szólva, fogalmam sincs, hogy miért vettem neki messzelátót… Akkor valahogy jó ötletnek tűnt” – ismerte be Vilmos herceg.

A herceg hozzátette, felesége azóta sem engedi neki elfelejteni a baklövését, rendszeresen emlékezteti őt a béna ajándékra. Azt ugyan nem árulták el, hogy idén mit adtak egymásnak karácsonyra a Kensington-palotában, Vilmos és Katalin korábban elmondták, hogy nem szoktak fényűző ajándékokat vásárolni egymásnak, inkább valamilyen kedves, vicces meglepetéssel készülnek. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images