Ezek voltak az idei év legsokkolóbb botrányai a sztárvilágban

2023. december 29.
Zenészek, focista, sőt még a királyi család is – 2023 sem volt botránymentes celebfronton, elég nehéz is volt kiválasztani az 5 legnagyobb hírverést kapott blamát.
Kanye West és felesége kitiltást kaptak Velencében botrányos viselkedésük után

A bulvár azért működik már ilyen régóta, mert mindig akadnak olyan világsztárok, akik szolgáltatják a híreket, az emberek pedig szeretik azt látni, hogy a hírességek sem tökéletesek. Idén akadt megcsalási botrány, voltak zaklatási vádak, kitiltás Velencéből, és a mikrofondobálás sem maradt el. Mutatjuk a (szerintünk) 5 legnagyobb idei celebbotrányt. 

Harry herceg botrányos memoárja

Harry herceg

Harry herceg

Az év Harry herceg és Meghan Markle Netflix-sorozatával kezdődött, amit egy nagy hírverést kapott Oprah-interjú előzött meg. A wannabe hercegnő és férje most már Amerikában élnek, de onnan is sikerült megsérteniük a királyi család – gyakorlatilag összes – tagját. Többek között éppen az aktuális királyt, Károlyt, aki nemcsak a botránydokuban, de a fia életrajzi könyvében is zsarnokként van feltüntetve.

Igaz, a kötet hetekig uralta a bulvárlapok címoldalait és több eladási rekordot is megdöntött, azonban Harry és a családja közti űrt még tovább mélyítette.

Cardi B mikrofondobálása

Cardi B az MTV EMA-n

Cardi B az MTV EMA-n

Ezúttal nem a Drop the mic című műsor vendége volt a rapper. Az egyik koncertjén valaki egy poharat dobott Cardi felé a színpadra, mire ő egy jól irányzott mozdulattal eltalálta a mikrofonjával a dühös rajongót. Az incidens után a biztonságiak berohantak a színpad elé és eltávolították a férfit.

Lizzo zaklatási botránya

Lizzo a koncertjén

Lizzo a koncertjén

A többszörös Grammy-díjas amerikai énekesnő ellen korábbi táncosai nyújtottak be egy keresetet, amelyben azt állítják, a testpozitivitást hirdető dalszerző meztelen előadókat érintsenek meg egy amszterdami klubban. A táncosok nemcsak Lizzót, de az énekesnő turnéját intéző menedzsmentet is kifogásolták, ugyanis állításuk szerint a „fehér európaiakból álló vezetőség” szakszerűtlennek és lustának nevezte a tánckar fekete tagjait.

Kanye Westet nem látják szívesen Velencében

Kanye West és felesége

Kanye West és felesége

A Venezia Turismo Motoscafi hajózási társaság egy lapon keresztül közölte, hogy nem látják szívesen Kanye Westet és feleségét egyik hajójuk fedélzetén sem. Történt mindez azután, hogy a rapper letolta a nadrágját az egyik yachtjukon, amelyről rengeteg paparazzifotó készült. Azt is leszögezték, hogy a hajó kapitánya a forgalomra figyelt, ezért nem vette észre az incidenst, máskülönben egyből kikötött volna.

Neymar megcsalta a terhes barátnőjét

Neymar

Neymar

A világhírű focista és barátnője, Bruna Biancardi nyár elején jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Bár úgy tűnt, hogy minden rendben van a kapcsolatukban, nem sokkal a baba születése előtt kiderült, hogy Neymar több alkalommal is félrelépett – ezt a szóban forgó hölgy egy interjúban mondta el. A sportoló nem tagadta a vádakat, sőt, egy hosszú Instagram-posztban kért elnézést a párjától, amelyben leírta, hogy megbánta a tettét és ez soha többé nem fordul elő. 

Fotó: Getty Images