2 évvel a válása után újra randizik Bill Gates, ő a barátnője

2023. február 10.
Az üzletember újra randizik. Barátnőjével, Paula Hurddal már több nyilvános eseményen is együtt jelentek meg, de eddig semmit sem lehetett tudni a kapcsolatukról.
2 évvel a válása után újra randizik Bill Gates, ő a barátnője

Úgy tűnik, Bill Gatesre ismét rátalált a szerelem. A Microsoft alapítója állítólag újra randizik, méghozzá Paula Hurddal – az Oracle egykori vezérigazgatójának, Mark Hurdnak az özvegyével – csaknem két évvel Melinda Gatestől való válása után.

A románcukról szóló pletyka azután robbant ki, hogy együtt mutatkoztak januárban az Australian Openen, ahol egymás mellett ülve fényképezték le őket a férfi egyéni döntője alatt. Bár nem tisztázott, hogy kapcsolatuk pontosan mikor kezdődött, 2022 márciusában, a kaliforniai Indian Wellsben is együtt látták őket a WTA (Women’s Tennis Association) elődöntőjén.

Egy forrás azt mondta a People magazinnak, hogy a belső körük már egy ideje tud a románcról, de Paula még nem találkozott Gates gyerekeivel, a 26 éves Jenniferrel, a 20 éves Phoebe-vel és a 23 éves Roryval. Az üzletember és Melinda Gates 27 évig voltak házasok, Paula és volt férje pedig közel 30 évig, mielőtt Mark elhunyt 2019 októberében. Nekik két közös lányuk van, Kathryn és Kelly.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images