Teljes titokban anya lett Halle Bailey, A kis hableány sztárja

2024. január 07.
Titkos terhesség után Instagram-oldalán jelentette be Halle Bailey, hogy megszületett első gyermeke, akinek különleges nevét is elárulta követőinek.
kis-hableany-film-rasszista-komment-halle-bailey

Az egész világot meglepte friss posztjával Halle Bailey, az új, élőszereplős A kis hableány sztárja, aki a közösségi médiában árulta el, hogy édesanya lett. „Bár már néhány napja az új évben vagyunk, 2023 legnagyobb ajándéka számomra a kisfiam volt. Isten hozott, Halo” – írta a posztban Halle Bailey. A képen az látszik, ahogy a színésznő ujjába belekapaszkodik egy apró kéz: a kisfiú csuklóján egy arany karperec látható, amire a Halo nevet gravírozták.

Bár Halle Bailey végig titokban tartotta terhességét, a nyilvánosságban többször is meglebegtették, hogy a fiatal színésznő terhes lehet: a legtöbben akkor kezdtek el gyanakodni, amikor Bailey a hasát eltakaró, bő narancssárga ruhában jelent meg a tavaly szeptemberben megrendezett MTV VMA gálán.

A sztár a tavalyi év során egyébként többször is kapott kommenteket, amik terhességét találgatták, de sosem erősítette meg a pletykákat, most viszont büszkén osztotta meg a világgal, hogy édesanya lett – párja, a rapper, DDG szintén közölte a hírt Instagram-oldalán ugyanezzel a képpel.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images