Kanye West negyvenperces videóban kér bocsánatot antiszemita megjegyzései miatt

2024. január 18.
Az utóbbi időszakban a rapper botrányaitól zengett a média, azonban nagyon úgy tűnik, hogy Kanye most jóvátételt szeretne. Információk szerint egy negyvenperces bocsánatkérő videót forgatott le.
kanye-west-instagram-letiltas-antiszemita

Az utóbbi hónapokban Kanye West botrányaitól volt hangos a média, ami nem csoda, hiszen mozzanataival szinte mindig borzolja a kedélyeket. Tavaly például kitiltást kapott Velencében a botrányos viselkedése miatt, pár hónappal később pedig úgy pakolta ki félmeztelen feleségét az Instagramra, mintha csak egy játékbaba lett volna. Antiszemita megjegyzéseiért még az Adidas is felbontotta vele a szerződést.  

De lehet, hogy egy hatalmas pálfordulás veszi kezdetét?

Az információk szerint ugyanis a rapper nemrég egy negyvenperces videót forgatott le operatőrök segítségével, amiben bocsánatot kért az antiszemita „randalírozásaiért”. A videó vélhetően a közelgő albuma, vagyis a Vultures előtt fog megjelenni. Kanye először karácsony környékén kért bocsánatot a zsidó közösségtől, amikor is hangsúlyozta, hogy megjegyzései nem voltak szándékosak. 

Őszintén elnézést kérek a zsidó közösségtől a szavaim vagy tetteim által okozott kitörésekért, nem állt szándékomban megbántani vagy tiszteletlen lenni, és mélységesen sajnálom az esetlegesen okozott fájdalmat” – írta.

A négygyermekes apa azzal zárta, hogy fontos számára megbocsátás, továbbá a jóvátétel is.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images