Egy bennfentes elárulta: ezzel lepi meg minden este Vilmos herceg Katalint

2024. január 25.
Kétségtelen, hogy Vilmos herceg remekül gondját viseli gyermekeinek és Katalin hercegnének. A pár egyik barátja most azt is elárulta, hogy mivel kedveskedik a walesi herceg minden este feleségének.
Vilmos teljes vállszélességgel támogatja Katalint a felépülésében

Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmi történetét már-már az egész világ nagyon jól ismeri, hiszen szinte a kezdetektől végigkísérhettük a walesi herceg és hercegné románcát. Szerelmüket a nyilvános megjelenések alkalmával sem tudják leplezni: az apró pillantásokon át az érintésekig minden elárulja, mennyire szeretik egymást. A pár egyik közeli barátja pedig most azt is nyilvánosságra hozta, hogy mi az a romantikus gesztus, amit Vilmos minden este megtesz Katalinért. 

Elmondása szerint, miután lefektették a gyerekeket, Vilmos mindig visz feleségének egy italt, amivel koccinthatnak. Sokáig úgy lehetett tudni, hogy Katalin kedvenc itala nem más, mint a Guinness, de úgy tűnik, hogy ez az „elmélet” most megdőlt. 

Vilmos gin-tonikot visz Katalinnak. Mindig figyelnek egymásra

– mondta. 

Talán sokak számára meglepő lehet, de a királyi család szokásai nem sokban különböznek az átlag emberekétől. Ha egy stresszes napról van szó, vagy egy különleges alkalomról, ugyanúgy szeretnek koccintani – legyen szó egy sörről, vagy adott esetben gin-tonikról mint bárki más.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images