Kanye West újabb ámokfutása: most egy paparazzóval volt agresszív

2024. január 30.
Kanye West ezúttal egy lesifotóst inzultált, amiért feleségével, Bianca Censorival kapcsolatban azt kérdezte, van-e egyáltalán szabad akarata.
Kanye West újabb ámokfutása: most egy paparazzival volt agresszív

Kanye West szóban és fizikailag is agresszíven viselkedett egy paparazzóval, miután felesége felől érdeklődött. A rapper kikapta a telefont a nő kezéből, miután azt kérdezte, Bianca Censorinak van-e „szabad akarata”.

A kérdés feltehetőleg azután fogalmazódott meg a paparazzóban, miután több olyan hír is kiderült Kanyeről, hogy irányítja feleségét. Nemrég például kitiltotta a közösségi médiából, hogy „megvédje”, de olyan hírek is szárnyra kaptak már a párról, hogy a rapper megszabja, felesége mikor ehet vagy edzhet.

„Ne gyere ide azzal a hülye szarral, én is ember vagyok. Őrült vagy?” – förmedt rá a rapper a paparazzóra, és hozzátette, hogy hülyeségeket kérdez a feleségéről. Ezután tovább szidalmazta a riportert, és azt kérdezte tőle, neki van-e „szabad akarata”, és „az ördögnek dolgozik-e”. Az esetről készült felvételen lehet hallani, ahogy a nő a telefonjáért könyörög, miközben többen is próbálták enyhíteni a helyzetet.

„Azt kérdezed, hogy a feleségemnek van-e szabad akarata. Hülye, tiszteletlen kérdés volt ezt feltenni ezt egy valódi szuperhősnek” – folytatta West, majd mielőtt visszaadta a telefonját, állást ajánlott a nőnek a fizetése duplájával.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images