Az 54 éves Jennifer Aniston brutális hasizmaitól leesett az állunk

2023. június 07.
A Jóbarátok színésznője közismerten nagyon sportos életet él, de ezeken a kidolgozott hasizmokon nehezen tudjuk túltenni magunkat.
Jennifer Aniston új filmjét promózta a szexi koktélruhában.

Jennifer Aniston nagyon jól tudja, hogy a színész egyik legfontosabb munkaeszköze a teste, ezért ő nagyon is odafigyel rá. A színésznő nemrégiben a Pvolve nevő edzésprogram reklámjához forgatott filmet, amiben rövid sportmelltartóban és hosszú leggingsben látható, és a szépen beállított világítás csak még jobban kiemelte gyönyörűen kimunkált hasizmait.

Jennifer Aniston hasizma

Jennifer Aniston a Pvolve videóban

Aniston két éve kezdett ezzel az edzésprogrammal mozogni, amikor megsérült a háta. Annyira bejött neki a módszer, hogy minden barátnőjének, ismerősének javasolta, és most szélesebb platformot is szeretnének megszólítani a tréning kitalálójával együtt. „Ahogy belépünk a szeretni való, idősebb életszakaszunkba, muszáj valahogy továbbra is érdekes mozgásformákat találnunk. És sokkal kedvesebben kell bánnunk a testünkkel” – nyilatkozta Aniston, aki ezeket a dolgokat mind megtalálta ebben a programban, és a látvány önmagáért beszél.

Forrás: dailymail.co.uk , Instagram      Fotó: Getty Images