Jennifer Lopez sokkolta a rajongókat: fájdalmas hírt közölt

2024. február 15.
Az 54 éves Jennifer Lopez nemrégiben kendőzetlen őszinteséggel beszélt a jövőjéről, szavai pedig mélységesen elkeserítették a rajongóit.
Jennifer Lopez 3:2

Bár még 54 évesen is folyamatosan adja a koncerteket, úgy tűnik, hamarosan végleg véget érhet Jennifer Lopez hosszú és sikeres karrierje. Legalábbis erre utalt a sztár, amikor nem régiben az Entertainment Tonightban úgy fogalmazott, friss albuma, a This is Me… Now lehet az utolsó lemez, amit valaha készített. Jennifer Lopez legfrissebb nyilatkozatában kendőzetlen őszinteséggel beszélt érzéseiről és jövőbeli terveiről: bevallotta, hogy a legfrissebb album „nagyon sokat kivett belőle” és azt is elmondta, úgy érzi, „egy korszak véget ért” az életében. Jennifer Lopez legújabb albuma egyébként is szimbolikus jelentőségű, hiszen 2002-es This is Me…Then című albuma előtt tiszteleg vele, amit még akkor adott ki, amikor először összejött szerelmével, Ben Affleckkel.

Jennifer Lopez azt is kimondta, egyáltalán nem biztos benne, hogy valaha fog még egy albumot csinálni, ami érthető módon rengeteg rajongót meglepett és elkeserített. Azért persze a legtöbben reménykednek benne, hogy ha új dalokkal nem is áll elő a jövőben, Jennifer Lopez még sokáig koncertezik majd az eddigi slágereivel.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images