Eljegyzés a láthatáron? Jennifer Aniston óriási gyémántgyűrűvel az ujján jelent meg

2024. február 26.
Egyre több találgatás övezi Jennifer Aniston SAG Awardson való megjelenését. A színésznő a díjátadón egy óriási gyémántgyűrűt viselt a bal kezén, így sokan azt gondolják, hogy eljegyzés lehet a háttérben.
Jennifer Aniston gyémántgyűrűt viselt a SAG Awards-on

Jennifer Aniston már számtalan alkalommal ellopta a show-t vörös szőnyeges bevonulásával. Február közepén például a People’s Choice Awardson bebizonyította, hogy nem tud tévedni, ha a frizurákról van szó, hiszen stílusos hajával szinte mindenkit elkápráztatott, ez pedig az idei SAG Awards-on sem történt másként. A színésznő ugyanis egy ezüstösen csillogó Celine ruhában vonult a vörös szőnyegen – mégis valami egészen más miatt került a reflektorfénybe. 

Az 55 éves színésznőt a The Morning Show-ban nyújtott alakítása miatt jelölték az eseményen. A ceremónián pedig a gyönyörű maxiruháját egy óriási gyémántgyűrűvel egészítette ki. Az ékszert a bal kezén viselte, így nem csoda, hogy rögtön el is indultak a különböző spekulációk arra vonatkozóan, hogy Jennifer Anistont eljegyezték. Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy a színésznő jelenleg bárkivel is randizna, viszont az elmúlt öt évben nem volt komolyabb kapcsolata senkivel. 

Két válása ellenére Jennifer korábban azt állította, hogy optimistán tekint a jövőre és reméli, hogy az 50-es éveiben is megtalálhatja az igaz szerelmet. 

„Jennifer remek helyen van. Boldog és egészséges, teljesen elégedett a karrierjével, családjával és a barátaival. Sok mindenen ment keresztül, de áldottnak érzi magát, hogy személyesen és szakmailag is virágzik” – mesélte tavaly egy Jennifer Anistonhoz közel álló forrás. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images