Emma Stone közös filmjük bemutatóján mutatta meg titokzatos férjét

2024. február 28.
Emma Stone férje kicsit olyan, mint Columbo felesége, de itt a bizonyíték, hogy valóban létezik.
Emma Stone férje

Emma Stone és férje alapvetően kerülik a rivaldafényt. Éppen ezért számított különleges alkalomnak közös filmjük, a Problemista bemutatója, ahol együtt jelentek meg. 

A 35 éves Emma Stone és a 38 éves David McCary 2016-ban ismerkedtek meg egymással, amikor a színésznő a Saturday Night Live című show-műsor egyik házigazdája volt. A férfi ennek az adásnak volt a rendezője, és ismeretségük barátságból alakult párkapcsolattá 2017-ben. 

David McCary, Emma Stone férje, a színésznő, és cégük harmadik tulajdonosa, Ali Herting a premieren

David McCary, Emma Stone férje, a színésznő, és cégük harmadik tulajdonosa, Ali Herting a premieren

David McCary és Emma Stone 2019-ben jelentették be Instagramon, hogy eljegyezték egymást, és 2020-ban az esküvőt is megtartották. Végül 2021-ben megszületett közös lányuk, Louise Jean McCary, aki Emma Jean Louise nevű nagymamájáról kapta a nevét. 

Az eljegyzés kapcsán az is kiderült, hogy McCary igazán romantikus módon a Saturday Night Live stúdiójának egyik irodájában kérte meg Emma Stone kezét, ahol először találkoztak. A kép alapján Stone is könnyekig hatódott a gesztuson.

A Problemista című filmen együtt dolgoztak mint producerek, közös produkciós cégük, a Fruit Tree égisze alatt. A film egy bevándorló játéktervező életét követi nyomon, akinek vízuma lejárta előtt valami nagyot kéne alkotnia Amerikában, különben kitoloncolás vár rá.

Emma Stone jelenleg a női főszereplőnek szánt Oscar-díj legesélyesebb várományosa. Stone-t eddig háromszor jelölték Oscarra főszereplőként, ebből egyet, a Kaliforniai álomért járót meg is nyerte 2017-ben. Március 10-én este kiderül, hogy onnantól kezdve ki lehet-e majd írni Emma Stone neve mellé, hogy kétszeres Oscar-díjas színésznő.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images