Bianca Censori újabb botrányos szettje fontos üzenetet hordoz

2024. február 29.
Kanye West felesége, a botrányos ruhatáráról híres Bianca Censori egyre inkább kitolja öltözködése határait, de a szakértő szerint egyáltalán nem ok nélkül.
Bianca Censori ezúttal teljesen pucéran lépett utcára

A hónap elején még áttetsző esőkabátjával (és az alá rejtett pucér testével) sokkolt Bianca Censori, most pedig újabb polgárpukkasztó szettben jelent meg a nyilvánosság előtt. Kanye West felesége, az egykori Yeezy dizájner ezúttal nadrág nélkül mutatkozott az utcán: mindent megmutató szettje mindössze egy testhezálló (melltartó nélküli kebleit is megmutató) halványkék felsőből és egy harisnyanadrágból állt. A bizarr szettet elegáns tűsarkúval egészítette ki Bianca Censori, aki a biztonság kedvéért egy szőrmekabátkát is vitt magával. A képeket ITT lehet megnézni.

Bianca Censorit láthattuk már óriási óvszernek öltözve, de az is előfordult már, hogy meztelen felsőtestét mindössze egy párnával takargatta. Kanye West felesége legújabb szettje mellől a polgárpukkasztó gesztusokat sem spórolta ki: a paparazzók kedvéért harisnyás fenekét kilógatva távozott autójában.

Bianca Censori botrányos szettjeinek üzenete

Bár sokan érthetetlenül nézik Bianca Censori divatámokfutását, a Mirror öltözködési és testbeszédszakértője szerint Censori nagyon is tudatosan használja szettjeit. Judi James azt mondja, Bianca Censori direkt szeretne sokkolni öltözködésével, és direkt válogat össze ellentmondásos szetteket – a dolog mögött azonban nem egyedül ő állhat, hanem férje, Kanye West is, aki sokak szerint nagyon alárendelt helyzetbe kényszeríti Censorit. Így Bianca Censori öltözködése egyszerre lehet okos marketingfogás és segélykérés is, de az sem elképzelhetetlen, hogy kizárólag Kanye állítja össze a szetteket, így birtokolva a hatalmat Bianca Censori teste felett.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images