Bianca Censori ezúttal teljesen pucéran lépett utcára

2024. február 06.
Bianca Censori egy teljesen átlátszó esőkabátban vonult Kanye West mellett. A rapper felesége semmit nem viselt a köpönyeg alatt.
Bianca Censori ezúttal teljesen pucéran lépett utcára

Ismét botrányos lépést tett Bianca Censori és Kanye West. A rapper felesége ezúttal teljesen pucéran, csupán egy néhány fekete felirattal ellátott, totálisan átlátszó esőkabátban sétált férjével, aki vele ellentétben tetőtől talpig eltakarta magát.

Censori mellét valamennyire eltakarták az átlátszó poncsójának elülső részén elhelyezkedő fekete feliratok, de így is az egész testét látni lehetett. Csupán a kezében tartott telefonjával takarta el a nemi szervét, ugyanis az esőkabátnak ezen a részén nem volt semmiféle felirat.

Többször felmerült már, hogy elképzelhető, hogy a botrányos szettek ötlete nem Censori, hanem férje fejéből pattannak ki. A közelmúltban több olyan hír is szárnyra kapott, amelyek szerint Kanye kontrollálni próbálja feleségét: megszabja, mikor ehet vagy edzhet, legutóbb pedig a közösségi médiából is kitiltotta, állítólag azért, hogy ezzel „védje” őt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images