Előkerült Katalin hercegné! Először készült róla fotó a hasi műtétje óta

2024. március 05.
Mindenki megnyugodhat, előkerült Katalin hercegné, és először készült fénykép róla a januári hasi műtétje óta. A walesi hercegné próbált inkognitóban maradni az édesanyja mellett.
Katalin walesi hercegné előkerült

Az első fotók tegnap este készültek a walesi hercegnéről, és azonnal nyilvánosságra is kerültek. Ezeken az látható, amint édesanyja, Carole Middleton mellett utazik egy autóban a windsori kastély közelében. Katalin hercegné sötét kabátot és sötét, kerek napszemüveget viselt. Ő is és édesanyja is meglehetősen komoly arckifejezéssel ültek egymás mellett.  (A fotókat itt tudod megnézni.)

Katalin walesi hercegné utoljára karácsonykor jelent meg a nyilvánosság előtt, január közepén pedig egy londoni klinikára került kórházba egy tervezett hasi műtét miatt. A palota nem árulta el, mi volt a műtét pontos oka, azt azonban tudni lehet, hogy nem daganatos betegségről volt szó. 

A palota akkor azt közölte, hogy Katalain hercegné nyilvános szerepléseit egy időre elhalasztották, és csak húsvét után fog visszatérni a munkába, ami  idén március 31-re esik. Hozzátették, hogy Katalin „reméli, hogy a nyilvánosság megérti azt a vágyát, hogy a lehető legnagyobb normalitást tartsa fenn gyermekei számára; és azt a kívánságát, hogy személyes egészségügyi információi bizalmasak maradjanak. A Kensington-palota ezért csak akkor ad majd tájékoztatást őfelsége állapotáról, ha jelentős új információkkal tud szolgálni”.

Ezt követően több hétig nem került ki új információ Katalin állapotáról. De miután a hercegné hollétével kapcsolatos találgatások egyre inkább felerősödtek az interneten, a palota a múlt héten egy nyilatkozatában az alábbit közölte: „Kezdettől fogva tervezett volt, hogy a walesi hercegné húsvét utánig nem mutatkozik, és a Kensington-palota csak akkor ad frissítéseket, ha valami jelentős dologról van szó”.

Forrás: Harpers  Bazaar Fotó: Getty Images