Macaulay Culkin megható, nyilvános szerelmi vallomása

2024. március 17.
Macaulay Culkin és párja, Brenda Song ritkán mutatkoznak nyilvánosan, most egy vörös szőnyeges randin fotózták le őket. A színész pedig nyilvánosan tett szerelmi vallomást a párjának.
Macaulay Culkin és Brenda Song

Sokáig aggódtunk érte, hogy a gyerekszínészi sikerek után újra rendezni tudja-e az életét, de a legújabb fotókat látva teljesen megnyugodhatunk. Macaulay Culkin és párja, Brenda Song március 15-én nyilvánosan jelentek meg a Clarins bőrápoló cég új Multi-Active termékcsaládjának bemutató partiján. A 43 éves Macaulay Culkin fekete öltönyt viselt fekete-fehér tornacipővel, míg a Disney Channel sztárja, Brenda (35) pánt nélküli, pasztellkék kivágott felsőt viselt bő farmerrel. 

Macaulay Culkin és Brenda Song

Macaulay Culkin és Brenda Song

A legboldogabb kapcsolat

A pár hat éve van már együtt, 2017-ben ismerkedett meg Thaiföldön, a Changeland című film forgatásán. 2021 áprilisában Culkinnak és Songnak gyereke született. A kisfiú Los Angelesben látta meg a napvilágot. Macaulay Culkin a baba születése után elárulta, hogy a fiukat Dakotának nevezték el lánytestvére után, aki egy tragikus autóbalesetben hunyt el 2008-ban. 2022-ben aztán a pár eljegyezte egymást, de az elmúlt években kerülték a reflektorfényt.

Tavaly decemberben jelentek meg először nyilvánosan együtt, amikor a színész csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A rendezvényre nemcsak Dakotát, hanem második gyermeküket is magukkal vitték, akinek a születését 2023 márciusában erősítették meg.

A mostani eseményen köszöntő beszédében Macaulay tiszteletét fejezte ki Brendának. „A két fiunk születése után a te vagy a harmadik kedvenc emberem” – viccelődött a színész, majd hozzátette: „Te vagy a minden. Te vagy a bajnokom. Te vagy az egyetlen, aki számít. Nemcsak a legjobb nő vagy, akit valaha ismertem, hanem a legjobb ember is.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images