Rá sem lehet ismerni Ben Affleckre: mintha 10 évet fiatalodott volna

2024. március 22.
Ben Affleck szokatlanul friss és fiatalos külsővel érkezett fia, a 12 éves Samuel kosármeccsére – a színész akár tíz évet is letagadhatott volna.
Ben Affleck

Úgy tűnik, hogy az 51 éves Ben Afflecken nem fog az idő, vagy legalábbis nagyon jót tesz neki egy alapos borotválkozás! Az Argo sztárja a napokban Jennifer Garnerrel közös kisfia, a 12 éves Samuel focimeccsén jelent meg szokatlanul friss és fiatalos külsővel, amit legnagyobbrészt annak köszönhetett, hogy megszabadult bozontos szakállától. Ben Affleck a szettjét is nagyszerűen válogatta össze: kifejezetten jól állt neki a teveszínű nadrág, a khaki ing és a bordó dzseki. 

A friss paparazziképeken Ben Affleck jókedvűen sétálgat fia oldalán Los Angelesben, kosárlabdával a kezében, amivel néha még különböző trükköket is bemutat. 

Ben Affleck új külsőt villatott 2024-ben

Ben Affleck új külsőt villantott 2024-ben

Ben Affleck titka: mosoly vagy botox?

Valószínűleg az is sokat fiatalít Ben Afflecken, hogy a napokban készült fotókon jókedvűen mosolyog: a színészt gyakran látni komor, megfáradt vagy épp kedvetlen ábrázattal, olyannyira, hogy már több alkalommal is mém lett belőle. Ugyanakkor Ben Affleck tavaly azt is bevallotta, hogy 50 évesen bevállalta a botoxot – akkor egy színészhez közeli bennfentes forrás azt nyilatkozta, hogy Ben Affleck felesége, Jennifer Lopez miatt szeretett volna fiatalosabb külsőt. Ezért annak idején rengeteg negatív kommentet is kapott rajongóitól. Érdekes adalék, hogy maga Jennifer Lopez nagyon kitartóan állítja, hogy nem a botoxnak és a fillereknek, hanem kizárólag jó genetikájának és az arcára kent olívaolajnak köszönheti csoda szép, fiatalos külsejét, a legtöbb szakértő biztos benne, hogy hozzányúltak az énekesnő arcához.

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images