Jennifer Lopez könnyekben tört ki Ben Affleck szavaitól

2024. február 27.
A The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilm egyik jelenetében Ben Affleck olyasmit mond Jennifer Lopeznek, amitől az énekesnő alig bírja abbahagyni a zokogást.
Jennifer Lopez és Ben Affleck forró csókjától izzik az internet

A napokban debütált a The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilm az Amazon Prime felületén, ami Jennifer Lopez és Ben Affleck viharos szerelmét mutatja be. Az 54 éves Jennifer Lopez a filmben őszintén beszél kapcsolatairól, azon belül is a Ben Affleckkel közös, tönkrement első házasságáról és az évekkel később történt nagy újrakezdésről. 

Jennifer Lopez a nehézségek ellenére is teljes odaadással és szerelemmel beszélt Affleckről, sőt, elárulta, hogy a színész óriási hatással volt rá élete legnehezebb pillanataiban. „Amit mondott nekem, amit látott bennem, és amit sikerült velem elhitetnie magamról… az mind a szerelméből táplálkozik” – meséli a képsorokon a könnyes arcú sztár. „Akkoriban nem voltam túl jó véleménnyel magamról, és azt hiszem, ezért az emberek sem voltak túl jó véleménnyel rólam.”

A dokumentumfilmben Jennifer Lopez elárulta, hogy férje volt a múzsája a saját maga által, függetlenül megalkotott albumához. A folyamat részeként még Ben Affleck kézzel írt szerelmes leveleit is feldolgozták zenei stábjával, és bár Jennifer Lopez elismerte, hogy a dolog kissé kellemetlen volt a színésznek, kiemelte, hogy a sztár teljes vállszélességgel támogatta őt a projekt során.

„Mára mindketten teljesen más emberek lettünk, valahol mégis ugyanazok vagyunk, ugyanaz a szerelem van köztünk. Mintha soha nem is szerettem volna ki belőle” – összegezte romantikus érzéseit J.Lo.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images