Cameron Diaz titokban másodszor is anyuka lett

2024. március 23.
Cameron Diaz és párja, Benji Madden az Instagramon jelentették be, hogy megszületett második gyermekük, így 4 éves kislányuknak, Raddixnak lett egy kistestvére.
Megszületett Cameron Diaz második gyereke

Jó ideje csak a családnak szenteli az életét Cameron Diaz. Férjével, akivel 2015 óta alkotnak egy párt, egy közös Instagram-posztban jelentették be, hogy a család gyarapodott. A Good Charlotte gitárosa és az 51 éves színésznő második gyermeküket köszöntötték egy megható posztban: az új családtag fiú és a Cardinal nevet kapta. „Áldottak és izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük fiunk, Cardinal Madden születését – írta Cameron és Benji a posztban. – Ő fantasztikus, és mindannyian olyan boldogok vagyunk, hogy itt van!”

A színésznő, akinek az utóbbi években inkább az anyaság tölti ki az életét, most sem osztott meg fotót a kicsiről, a család biztonsága és a magánélet védelme érdekében, de mindenkit biztosítottak róla, hogy nagyon aranyos. „Olyan áldottaknak és hálásaknak érezzük magunkat – tették hozzá. – Sok szeretetet küldünk a családunktól a tiédnek. Jó napot kívánok és jó napot!”

Cameron Diaz gyereke

Cameron Diaz és 6 évvel fiatalabb párja, Benji Madden első közös gyereke egy kislány, akinek az érkezését ugyanilyen váratlanul jelentették be. Raddix, akit ritkán látni nyilvánosan, már 4 éves.

Amióta anya lett, Cameron Diaz a színészi karrierről a családra helyezte át a hangsúlyt. Korábban a színésznő azt nyilatkozta, hogy a színészkedés már megszokottá vált számára, tudta, hogy miben jó, és szeretett volna egy kicsit hátrébb lépni, hogy megnézze, melyek azok a dolgok, amelyeket még jobban tudna csinálni, és amitől még teljesebbnek érezhetné az életét.

Az anyaság, úgy látszik, jó választás volt, Cameron Diaz azóta ritkán szerepel filmben és főként kislánya tölti ki az idejét. Egy interjúban nemrég azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy akkor így döntött. „Annyira hálás és boldog vagyok, ez a legjobb dolog, amit valaha csináltam – áradozott Cameron az anyaságról egy 2020-as Instagram Live-ban. – Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt megtehettem és hogy Benjivel együtt alapítottunk családot.”

A nagy visszatérés

Cameron Diaz tulajdonképpen 2014-ben állt utoljára kamerák előtt. Pontosabban ebben az évben jelent meg az Annie című filmje. Azóta az élete más területeire fókuszál. 2023-ban mégis felröppent a hír, hogy Jamie Foxxnak sikerült visszacsábítania Cameront a kamerák elé és együtt forgatnak. A Back in Action című filmet várhatóan ebben az évben mutatják be a mozikban. 

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images