Mutatjuk Taylor Swift legmenőbb outfitjeit, amikben a pasijának szurkolt

2024. február 13.
Igazi stílusikon! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az énekesnő outfitjeit mindig árgus szemekkel figyelik a rajongók. Mutatjuk a legmenőbb szettjeit, amelyekben sportoló pasijának szurkolt.
Mutatjuk Taylor Swift legmenőbb outfitjeit, amikben a pasijának szurkolt
  • Taylor Swift igazi stílusikonnak számít.
  • Az énekesnő rendszeresen eljár szerelme meccseire, szettjei pedig mindig bekerülnek a divathírekbe.
  • Taylor Swift menő szettjeiből válogattunk.

Taylor Swift 2023 szeptemberében kezdett el járni divatosabbnál divatosabb outfitjeiben a Kansas City Chiefs meccseire, miután összejött az egyik játékossal, Travis Kelce-szel. Így a meccseket már nem csak a szurkolók nézik, hanem az énekesnő fanjai is, aki bizonyára a csapatnak is szerzett pár új rajongót.

1. A Super Bowl szett

Taylor Swift egy teljesen fekete outfitben jelent meg Kelce meccsén a 2024. februári Super Bowlon. Az énekesnő fekete fűzős felsőt, egy strasszokkal borított kivágással díszített fekete farmert, valamint csizmát húzott a cool megjelenés érdekében. Swift természetesen azt sem felejtette el, hogy kinek szurkol: a vállára terítette a WEAR piros Kansas City Chiefs kabátját, hogy így is támogassa szerelmét, a nyakában pedig egy 87-es medált viselt, ami pasija mezszámát ábrázolja.

Taylor Swift a Super Bowlon

2. A Reputation-éra

Swift ezúttal a saját diszkográfiájából inspirálódott, és a 2024. január 28-i AFC bajnokságon egy Reputation albumának időszakát idéző outfitet öltött magára Baltimore-ban. Természetesen hullámos fürtjeit lazán kiengedve viselte, az ajkaira sötétvörös rúzst kent. A meccs után természetesen ezúttal is kiszaladt a pályára, hogy megcsókolja Kelce-t, és megünnepelje a Chiefs győzelmét, és így látni lehetett, hogy a piros kasmírpulóverhez egy fekete rakott miniszoknyát és egy mintás harisnyát párosított. Taylor Swift persze az ékszereit sem hagyta otthon: az elmaradhatatlan 87-es szám most is ékesítette őt, ezúttal egy gyűrű formájában.

Taylor Swift Baltimore-ban

3. Rétegesen is menő

Úgy tűnik, Taylor Swiftnek most már a 87-es a szerencseszáma. Kelce 2024. január 13-i meccsén igazán stílusos outfitben jelent meg az énekesnő: egy egyedi pufi kabátot választott a sporteseményre, amin természetesen ott virított a hatalmas 87-es szám is. A kabátot Kristin Juszczyk tervezte, aki Kyle Juszczyk amerikaifutball-játékos felesége. Swift egy fekete felsővel és hozzáillő nadrággal tette teljessé megjelenését, majd a szettet egy fehér sapkával egészítette ki.

Taylor Swift pufi dzsekiben

4. Egyedi kabát

Taylor Swift másodszor viselt farmert szurkolóként a pasija december 31-i, Cincinnati Bengals elleni mérkőzésén, de igazából a kabátja volt az, ami feltűnést keltett a rajongók körében. Az énekesnő Jeff Hamilton egyedi készítésű letterman kabátját ugyanis annyira rászabták az énekesnőre, hogy még egy „Tay-Tay” felirat is díszítette. A felső alatt Swift egy egyszerű, teljesen fekete outfitet viselt, ami egyenes szárú farmerből, egy fekete felsőből és fekete magas sarkú csizmából állt. A megjelenését végül egy arany csatos fekete övvel egészítette ki.

Taylor Swift az egyedi készítésű kabátjában

5. A hidegben is stílusosan

A december 17-i, a New England Patriots elleni meccsen Taylor Swift a bostoni hideghez passzintotta outfitjét: szürke Chiefs pulóverét egy kockás szoknyával, harisnyával és csizmával párosította, és egy fehér kötött sapkát is felvett, hogy a feje se fázzon meg. Taylor Kut the Knit márkájú fejfedőjét egy Kansas Cityben élő kisvállalkozó készítette, aki természetesen az elmaradhatatlan 87-es számot sem felejtette el róla.

Forrás: US Weekly, Fotó: Getty Images