Bianca Cenzori legbotrányosabb outfitjei semmit nem hagynak a képzeletnek

2024. március 18.
Bianca Censori mostanában botrányos outfitjeivel került a lesifotósok és a pletykalapok kereszttüzébe. Kanye West legmeghökkentőbb szettjeiből válogattunk.
Bianca Cenzori legbotrányosabb outfitjei semmit nem hagynak a képzeletnek
  • Bianca Censori és Kanye West mostanában botrányos öltözékeikkel hívják fel magukra a fotósok figyelmét.
  • Egyes híresztelések szerint Kanye West még azt is megmondja Bianca Censorinak, hogy mit vehet fel.
  • Mutatjuk Bianca Censori legbotrányosabb outfitjeit.

Akárcsak férje, Kanye West, Bianca Censori is tudja, hogyan kell mindenkit lesokkolni a divat eszközeivel. Egyes pletykák (és a barátai) szerint azonban a megdöbbentő outfitek nem a fiatal építész fejéből pattannak ki, ugyanis a rapper teljesen kontrollálni akarja volt feleségét: megszabja, hogy mikor edzhet, mit ehet és mit viseljen.

Akárhányszor Bianca Censori és Kanye West utcára lépnek, a bulvárlapok szemei rájuk szegeződnek. A ruhaválasztásaik azonban nem mindenkit nyűgöznek le: a megbotránkoztató szettek gyakran inkább visszatetszést váltanak ki az internet népében, a házaspár pedig egyenesen a köznevetség tárgyává válik ilyenkor.

Persze mindenkinek joga van azt viselni, amit akar, Kanyééknek pedig a pénzük is megvan ahhoz, hogy bármit, de tényleg bármit meg- és felvegyenek. Mondjuk nem biztos, hogy egy ilyen húzás a renoméjuknak is jót tesz, de az igazi rajongóikat nem ez fogja eltántorítani. Nézzük, mik voltak Bianca Censori eddigi legmeghökkentőbb outfitjei.

Bianca Censori legbotrányosabb szettjei:

1. Bianca Censori plüssállatos szettje

Bianca Censori új célt talált a plüssállatoknak az alvás helyett. Az ausztrál építész november végén az Egyesült Arab Emírségekben nem éppen kulturálisan toleráns szettben lépett utcára: egy mély hasításokkal ellátott extramini ruhát viselt. A hosszú ujjú barna ruha teljesen láttatni engedte alakját, és bizony a lábát sem rejtette el a kíváncsi szemek elől.

Átlátszó sarkú cipővel és túlméretezett prémes sapkával tette teljessé a megjelenését, az arany ékszerek mellé pedig egy plüssjátékot is magához ragadt. Kanye West és felesége Amina Muaddi divattervező dubaji pop-up üzletének ünnepségére érkeztek a furcsa szettben. Az outfiten még a rajongók is fennakadtak, hiszen az országban tiszteletlenségnek számít az ilyen mindent láttatni engedő öltözék, és pénzbírsággal, börtönnel vagy akár kitoloncolással is szembesülhet az elkövető.

Bianca Censori plüssállatos szettje

2. Bianca Censori a London Fashion Weeken

2023 szeptemberében Bianca Censori egy tetőtől talpig fehér szettben tett róla, hogy minden szem rászegeződjön. Egy exkluzív eseményen vett részt a London Fashion Weeken férjével, méghozzá egy masszív, bolyhos és terjedelmes fejfedővel a fején, ami nemcsak a fél arcát (a szemét és az orrát), hanem a válla és a háta egy részét is eltakarta. 

Mindehhez egy váll nélküli fehér bodyt választott, ami megmutatta az alakját, a mellei oldalát és a lábait. Az építésznek Francesco Risso, a Marni kreatív igazgatója segített felöltözni az eseményre.

3. Bianca Censori és a híres fotó

Kanye „Ye” West mostanában ritkán posztol a közösségi oldalán. Míg egykor Instagram-fiókja volt az a hely, ahol kifejtette magvas gondolatait, mostanában kicsit visszafogja magát. Mondjuk nem minden értelemben: az év elején három új fényképet osztott meg feleségéről, Bianca Censoriról – és már ezeket is törölte.

Az egyik fotón az építész szinte alig visel valamit, csupán egy magas sarkút, egy zoknit és egy tangabugyit vett fel, a mellét pedig egy sálszerű prémes ruhadarab takarta. A haját elfedte, alig sminkelt, mégis határozottan úgy nézett ki, mintha a rapper exfelesége, Kim Kardashian ikertestvére lenne.

Kim férjeként West még nem igazán örült annak, hogy a reality-sztár szexi képeket posztol az Instagramra, de úgy tűnik, mindenki változik. Az alábbi képsorozat harmadik fotóján lehet látni a szóban forgó outfitet:

4. Bianca Censori és a mindent megmutató esőkabát

Nem sokkal azután, hogy Kanye West elvette egy fotós telefonját, miután arról kérdezte őt, hogy kontrollálni próbálja-e feleségét, Bianca Censori tetőtől talpig felöltözött, amikor Los Angelesre februárban lecsaptak a villámlás által kísért rekordméretű viharok – ez persze nem azt jelenti, hogy el is takarta magát.

A cudar időjárásra való tekintettel egy térdig érő tűsarkú csizmát és teljesen átlátszó esőkabátot vett fel, ami tényleg nem hagyott semmit a képzeletnek. Bár az átlátszó anyag elején lévő fekete felirat valamennyire eltakarta a melleit, az alsó felét csak a ruha gombjai és a maga elé tartott telefon fedte el.

Forrás: Nicki Swift, Fotó: Getty Images, Kanye West/Instagram, SplashNews