Keira Knightley ritkán látott férjével élvezi a londoni tavaszt

2024. március 27.
Keira Knightley és férje, James Righton szombat délután vásárolgattak együtt a nyüzsgő nagyvárosban.
Keira Knightley

Keira Knightley nem bízza másra a bevásárlást. 

A 39 éves brit színésznő és férje, a 40 éves James Righton London utcáin sétálgattak. A képek sarkában az is látszik, hogy a színésznő egy kisgyerek, valószínűleg egyik lánya kezét fogja. Keira Knightley és családja igyekeznek teljesen hétköznapi életet folytatni és a lehető leginkább feltűnésmentesen élni az életüket.

A szombati sétán Keira Knightley egy nagy szürke kabátot és fekete nadrágot viselt, míg férjén egy fekete pufi dzseki, farmer és baseballsapka volt. A párosról készült fotókat ITT tudod megnézni! 

Így talált egymásra Keira Knightley és férje

Keira Knightley és férje 2011-ben találkoztak először egy barátjuknál tartott vacsorán. Ez a találkozás annyira jól sikerült, hogy 2012-ben el is jegyezték egymást. Bár a színésznő elmondása szerint soha nem tervezett házasságot az életében, a dolgok másképp alakultak. „A hírekkel ellentétben nem Alexa Chung fotómodell mutatott be minket egymásnak, hanem az egyik közös haverunk, Tim. És nagyon be voltunk rúgva” – mesélt megismerkedésükről Keira Knightley.

Bár James Righton saját jogon is ismertnek számított a zenei világban 2010 környékén, Keira Knightley erről mit sem tudott: „Soha nem hallott rólunk. Keira Amerikában volt, amikor a Klaxonsszal befutottunk Angliában, így fogalma sem volt róla, hogy ki vagyok. Aztán persze az évek alatt rengeteg bulinkra eljött és megszerette a zenekart.”

A Karib tenger-kalózai színésznője és férje 2013-ban házasodtak össze egy intim ceremónián Franciaországban, ahol a lagzinak helyt adó provence-i kisváros polgármestere adta össze őket. Az eseményen csak a legközelebbi családtagok és barátok vettek részt. Az esküvőről nem készültek nyilvános képek, de Keira Knightley elárulta, hogy abban a ruhában ment férjhez, amelyet később egy jótékonysági gálán is láthattunk rajta.

Keira Knightley később újra viselte esküvői ruháját - fotón férje mellett látható 2013-ban

Keira Knightley később újra viselte esküvői ruháját – fotón férje mellett látható 2013-ban

James Rightonnak és Keira Knightleynak két lánya született: Edie 2015-ben, Delilah pedig 2019-ben látta meg a napvilágot.

Forrás: justjared.com     Fotó: Getty Images